Veľký 2-izbový byt NOVOSTAVBA, BA II. Nivy, Cyrilova ulica

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

Poschodie:  
7. / 7

Bratislava
Ružinov
Cyrilova
pred 336 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 326 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POPIS BYTU:

Ponúkame na predaj 2-izbový byt v NOVOSTAVBE – tohto času vo výstavbe (kolaudácia máj 2018). Byt sa nachádza v nadstavbe tehlového bytového domu nachádzajúceho sa v lokalite Bratislava II. Nivy na ulici Cyrilova. Byt sa nachádza na 7. poschodí v 7 poschodovom dome s výťahom. Celková podlahová plocha bytu je 85,9 m2 (byt 69,77 m2, terasy 9,09 + 7,04 m2). Byt pozostáva z obývačky spojenej s kuchyňou, spálne, kúpeľne, samostatného WC a dvoch terás.

STAV BYTU:

Byt bude dokončený v štádiu holobytu. Kúpeľňa a WC budú štandardne zariadené, obklady a dlažby sú v cene bytu. Nadštandardná lokalita si vyžaduje nadštandardné materiály a riešenia. Preto holobyty v nadstavbe na Cyrilovej ulici majú hliníkové okná, nezávislé podlahové vykurovanie v celom byte či rozvody klimatizácie.

Realizácia nových výťahov so zastávkami na každom podlaží. Výmena vstupných brán, Kompletná rekonštrukcia spoločných priestorov, vrátane domového vrátnika, kompletného vymaľovania, nových schránok či osvetlenia priestorov.

Strešná krytina FATRAFOL, obvodové a vnútorné steny tehla, zateplenie minerálna vlna, bezpečnostné vchodové dvere (päťbodové s požiarnou odolnosťou), okná hliníkové (päťkomorové, izolačné dvojsklo K 1,1), rozvody pre montáž klimatizácie. Každý byt má samostatné vykurovanie – plynový kotol, podlahové vykurovanie..

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza na Cyrilovej ulici v mestskej časti Bratislava II. Nivy.

Výhodná poloha je daná pešou dostupnosťou do centra mesta. Lokalita ponúka široké spektrum občianskej vybavenosti a veľa možností kultúrneho či športového vyžitia. V blízkosti sa nachádza Obchodné centrum CENTRÁL, škola, MHD...

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Veľký 2-izbový byt NOVOSTAVBA, BA II. Nivy, Cyrilova ulica

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.