Veľký 4i byt s terasou a parkovaním v UNIVERSE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
168 m2

Poschodie:  
4. / 22

Vek stavby:  
> 50 rokov
Bratislava
Ružinov
Ružová dolina
pred 373 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 364 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkam Vám na predaj nádherný, veľký 4 izbový byt s veľkou terasou, balkónom a garážovými státiami, v novostavbe UNIVERSO na ulici Ružová dolina v srdci Ružinova.

Dispozícia bytu: Byt sa nachádza na 4. n.p. z 22 v novostavbe s 3 výťahmi. Rozloha bytu je 168 m2, z toho terasa má 65,62 m2, balkón 3 m2 a murovaná pivnica na poschodí 1,98 m2. Dispozične je riešený priestrannou vstupnou chodbou so vstavanými skriňami, ktorá je prepojená s kuchyňou, jedálňou a obývacou izbou. Vzniká tak krásny, otvorený priestor. Z obývacej izby je vstup na balkón, ktorý je dostatočne veľký aj na posedenie. V byte je ďalej priestranná pracovňa, 2 samostatné izby s východom na veľkú terasu (65,52 m2). V kúpeľni je osadená vaňa, 2 umývadlá, práčka, toaleta. Kúpeľňa je s oknom. V byte je ďalej aj samostatné WC s umývadlom a tiež špajza, ktorá určite poteší dostatkom úložného priestoru. Byt je slnečný, orientovaný na 3 svetové strany (východ, západ a sever), pričom denná časť (obývačka, kuchyňa, jedáleň) sú orientované na západ a nočná časť (2 samostatné izby aj s terasou) je otočená na východ.

Technické špecifikácie: Byt sa nachádza v novostavbe UNIVERSO skolaudovanej v r. 2008. Byt sa predáva v prípade záujmu aj so zariadením (kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, nábytok na mieru s LED podsvietením, sedačka, zariadenie spální, 3 rolldory a 2 vstavané skrine v predsieni). K bytu je možné kúpiť 2 garážové státia nachádzajúce sa v suteréne domu (1 státie za 10.000 Eur). Mesačné náklady na bývanie sú 188 Eur pre 3 osoby + elektrina (cca. 30 Eur). 

Okolie a vybavenosť: Ponúkaný byt sa nachádza vo výbornej lokalite s kompletnou občianskou vybavenosťou (školy, škôlka, OC Central, trhovisko Miletičova, zastávka MHD pri dome, fitness, wellnes, reštaurácie, kaviarne a pod.). Dostupnosť do centra mesta je veľmi dobrá autom aj MHD.

Cena nehnuteľnosti je 299 999 € a je konečná, vrátane všetkých poplatkov, služieb a zabezpečenia financovania. 

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

 Kompletné info aj tu: http://maximreal.sk

Nájdete nás aj na facebooku – Maxim Real FCB –  kde  je  pravidelne prezentovaná naša ponuky nehnuteľností.

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie MaximReal?

Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv , spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách. K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne , list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

Kontakt: Mgr. Klaudia Villemová, villemova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 167

Vek stavby:
> 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Garážové státie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Okná:
Plastové

Na mape: Veľký 4i byt s terasou a parkovaním v UNIVERSE

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.