Veľmi pekný 2-izbový byt v Ružinove

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
54 m2

Vek stavby:  
< 50 rokov
Bratislava
Ružinov
pred 377 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 368 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BYT JE REZERVOVANÝ

Ponúkame vám exkluzívne kompletne zrekonštruovaný a kompletne zariadený 2-izbový byt v Ružinove. Byt má úžitkovú plochu 54m2 a prislúcha k nemu 2,4m2 pivnica.

Byt na sa nachádza na zvýšenom prízemí v zrekonštruovanom a zateplenom 7. poschodovom dome. V bytovom dome sú nové plastové okná a zateplený je aj vnútorný priestor domu.

V byte sú plastové okná s trojsklom, vďaka čomu je byt výborne zvukovo a tepelne zaizolovaný. Orentovaný je na západ. V spálni sú kvalitné vstavané skrine. Podlahy izieb sú plávajúce laminatové. V Kuchyni, v chodbe, v kúpelni a v toalete je pekná dlažba.

Výhodou tohto bytu je jeho technický stav, tichá lokalita s kompletnou občianskou vybavenosťou a bezproblémové verejné parkovanie. V cene bytu je započítaná aj provízia pre RK a štandardné poplatky spojené s prevodom vlastníckého práva.

Byt je možné financovať hypotekárnym úverom, ktorý vám radi bezplatne zabezpečíme v ktorejkoľvek banke. Pripravíme vám hypotekárne ponuky a vy si vyberiete banku, ktorá najviac vyhovie vašim požiadavkám.

Vek stavby:
< 50 rokov
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.