Zrekonštruovaná garsónka na Moldavskej ul. pri Štrkoveckom jazere

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
21 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 4

Bratislava
Ružinov
Moldavská
pred 367 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 354 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Garsónka na Moldavskej ul. v Ružinove. Byt v osobnom vlastníctve, o rozlohe 21,37m2, umiestnený na zvýšenom prízemí v 4-poschodovom zateplenom tehlovom dome. Je slnečná, okno je situované na juhozápad (na zeleň do dvora). Parkovanie je možné pri dome.

Dispozícia: 1 obytná miestnosť s kuchynským kútom, predsieň a kúpeľňa s WC. K bytu prináleží pivnica o veľkosti 1,95m2 v suteréne domu. Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou. Byt má nové plastové okno s vnútornými žalúziami, radiátor, vodoinštaláciu a elektrinu. V byte je taktiež nová plávajúca podlaha, rekonštruovaná kúpeľňa, rozvody a odpad, kuchynská linka vyrobená na mieru s chladničkou, sporákom – kombinácia horákov na plyn a rúry na pečenie, veľká skriňa - roll door na mieru. Mesačné náklady vo výške 70 EUR + elektrina.

Bytový dom je tehlový a prešiel rekonštrukciou, má novú fasádu a je zateplený, je v čistom udržiavanom stave, má vstupnú bránu na čip. Bytový dom sa nachádza vo veľmi vyhľadávanej pokojnej lokalite v blízkosti Štrkoveckého jazera. Mestská časť Ružinov disponuje úplnou občianskou vybavenosťou, v lokalite je niekoľko nákupných centier, na šport, relax. Byt sa nachádza v blízkosti Štrkoveckého jazera, polikliniky a nemocnice Ružinov. V okolí bytového domu sú lokalizované parky, materské školy, školy, športové ihriská, a dostatočná občianska vybavenosť, veľmi dobrá dostupnosť MHD (autobusy, električky).

Cena: 73.600 EUR (vrátane provízie za služby RK).

Informácie o našich službách nájdete na: ipbreal.sk/o-nas/sluzby-pre-klientov

Kontakt: 0904/368965; info@ipbreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Zrekonštruovaná garsónka na Moldavskej ul. pri Štrkoveckom jazere

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.