Predaj 3 izb. byt. ul.Široká, Bratislava-Vajnory s parkovacím státím

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
112 m2

Poschodie:  
3.

Bratislava
Vajnory
pred 121 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 117 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj pekný priestranný 3 izbový byt na ul. Široká, Bratislava  - Vajnory.  na  Celková rozloha bytu je  112, 90 m2 (plocha bytu 70,4 m2, zobytnené podkrovie 40 m2, pivnica 2,5 m2) + plocha loggie 2,9 m2. K bytu prislúcha garážové státie, ktoré sa nachádza v podzemnej garáži. Byt sa nachádza na 3. NP v tehlovom bytovom dome (staršia novostavba), bez výťahu je svetlý a slnečný. Nízke energetické náklady nakoľko bytový dom má vlastnú plynovú kotolňu

DISPOZÍCIA - byt má vstupnú chodbu s botníkom, následne sa dostanete do priestrannej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou orientovanou na JZ – s výstupom na balkón. Byt má dve izby orientované na SV každá s dvomi bežnými a dvomi strešnými oknami. V byte je samostatné WC a kúpeľňa. K bytu patrí podkrovie, ktoré je kompletne zateplené, zobytnené a presvetlené dvomi strešnými okani o rozlohe 40m2. Kvôli nižším stropom vhodné ako detské izby alebo odkladací priestor. V cene bytu je súkromné parkovacie miesto v podzemnej garáži!

LOKALITA – byt sa nachádza na „DEDINE“ v meste – lokalita Vajnory. Byt je vhodný pre rodinu i, alebo ako investícia s možnosťou prenájmu. V blízkosti železničná zástavka (5 min.), Vajnorské jazero (5 min.), zástavky MHD (2 min.) Cyklotrasa JURAVA, prepojenie do Rače, vlakové spojenie na Hlavnú stanicu (5 min), občianska vybavenosť – školy, škôlky, obchody, pošta, zdravotnícke zariadenie Doprava – MHD, diaľničný obchvat.

Byt je vhodný pre rodinu, alebo ako investícia s možnosťou prenájmu.

MESAČNÉ NÁKLADY: 110,- €. + elektrika/3 osoby

CENA: 199.000,-€ 

Možnosť dokúpenia garážového státia v podzemnej garáži + 7.000,-€.

V PRÍPADE ZÁUJMU O ĎALŠIE INFORMÁCIE PROSÍM KONTAKTOVAŤ NA 0948 192 844, ALEBO bodriova@omnireal.sk.

Kúpa možná aj na hypotekárny úver. V prípade bezplatného využitia našej hypotekárnej poradkyne u nás ZNALECKÝ POSUDOK –ZDARMA.

PROVÍZIA PRE RK 2000,- € KU KÚPNEJ CENE ZO STRANY KUPUJÚCEHO. PROVÍZIA ZAHŔŇA: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS, KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, NOTÁRSKE POPLATKY KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY, MOŽNOSŤ AUTORIZÁCIE ZMLÚV ADVOKÁTOM (podľa sadzobníka advokáta) 

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.