ARETÉ REAL - PRENÁJOM 2-IZBOVÉHO ZARIADENÉHO BYTU S KTV, INTERNETOM, PARKOVANÍM, BRATISLAVA, LE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Bratislava
Vrakuňa
pred 88 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 85 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Naša realitná kancelária Areté real Vám ponúka na prenájom pekný, presvetlený kompletne zariadený 3-izbový byt v Bratislave na na Leknovej ulici.  Podlahová plocha apartmánu vrátane jeho príslušenstva je 62,40 m2, príslušenstvo apartmánu tvorí pivnica o výmere 3,25 m2. Nachádza sa prízemí v 3 poschodovom zateplenom tehlovom bytovom dome kolaudovanom v roku 2018. Apartmán je klimatizovaný, kompletne zariadený viď. fotografie, má KTV a internetové pripojenie, je voľný ihneď. K bytu je možnosť si prenajať parkovacie státie.

Byt dispozične pozostáva z:

- predsiene,

- chodby,

- izby s kuchynským kútom,

- spáľne,

- kúpeľne s práčovňou a WC.

Poloha:

Bytový dom, v ktorom sa byt nachádza je nadštandardný, s nádherne parkovo upravenou záhradkou, nachádza sa tu celkovo 16 bytov. Dom je murovaný, zateplený, so suterénom a 3 poschodiami. Dom má šikmú strechu, schodiská aj chodby v dome sú z prírodnej žuly, zábradlia kované. V bytovom dome v suteréne je umiestnená vlastná kotolňa.  Pri dome sa nachádzajú aj parkovacie státia, pričom ku každému bytu je potrebné kúpiť 1 parkovacie státie. Obytný komplex má výbornú polohu, disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou.

Cena apartmánu 680 €/mesiac/vrátane energií, KTV a internetu. Depozit je vo výške jednomesačného nájmu. Provízia RK je vo výške jednomesačného nájmu.

Cena parkovacieho státia 70 €/mesiac.

Kontakt 0911/247 257

www.arete.sk

Spoločnosť Areté real, s.r.o. nezodpovedá za správnosť, úplnosť  a presnosť informácií uvedených v tomto inzeráte, ktoré majú iba informatívny charakter.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.