Nový byt v Detve na predaj pred kolaudáciou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

okres Detva
Detva
Štúrova
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PRED KOLAUDÁCIOU !! Exkluzívne iba u nás - byt v projekte Nové záhrady Detva. Ponúkame Vám na predaj 3 - izbový byt s veľkým balkónom v tichej lokalite mesta Detva.

V cene je parkovacie miesto a úložný priestor.

Byt pozostáva zo vstupnej chodby, spálne, samostatnej izby, obývacej miestnosti spojenou s jedálenským kútom a kuchyne so vstupom na balkón. Kúpeľňa s WC. Dispozične veľmi dobre riešený byt.

Byty budú vyhotovené v štyroch štandardoch BASIC, SHINE, SHOWER a LIGHT - od holobytu až po úplné dokončenie.

Kvalitné 3F pripojenie sporákov v každom byte.

V budove aj vo všetkých bytoch je zavedený optický kábel a služby Internet, Televízia, Telefón - pevná linka, WiFi toto zabezpečuje nuo.sk, profesionálnu správu (facility a property management) zabezpečuje Bytes s.r.o.

Lokalita disponuje výbornou občianskou vybavenosťou. V blízkosti bytového domu sa nachádza Tesco, lekáreň, čerpacia stanica, pošta, banka...

Pri kúpe bytu Vám ochotne vybavíme financovanie za najlepších podmienok na trhu. Teraz hypotéka s úrokom od 2 % - zabezpečujeme pre Vás osobne aj finančné služby spojené s kúpou Vášho nového bytu.

Top investícia do nehnuteľností v celoslovenskom meradle!! - ľahký prenájom, dobrá cena, plný štandard, komplexný property management - proste bez starostí! v Detve je veľký dopyt po prenájmoch, je tam výborná zamestnanosť, fabriky sú tu skoncentrované z celého regiónu. Pre ľudí, ktorí rozmýšľajú nad investičným bytom, je určite Detva zaujímavá lokalita, keďže návratnosť je veľmi rýchla a dopyt po prenájmoch bude v Detve enormne stúpa.

Viac informácií na

www.novezahradydetva.sk

Popis lokality

Kúpa bytov v tomto projekte môže byť aj skvelou investíciou, keďže sa jedná o perspektívny región. V posledných rokoch prebehli v tejto oblasti viaceré veľké investície do priemyslu. Jednou z najväčších je investícia do priemyselného parku - Punch Campus Detva.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
2
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie

Na mape: Nový byt v Detve na predaj pred kolaudáciou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.