Predaj garsonky Veľký Bysterec - Dolný Kubín

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
26 m2

okres Dolný Kubín
Dolný Kubín
pred 70 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 59 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality Vám exkluzívne ponúka na predaj garsonku s murovanou kúpeľňou vo vyhľadávanej lokalite Veľký Bysterec v Dolnom Kubíne.

Garsonka vo výmere 26,53m2 sa nachádza na 2. poschodí. Aktuálne približne po 10 ročnej rekonštrukcii. Okno so sieťkou proti okrídlencom, dvojsklo, plastový rám. Podlaha plávajúca. Steny majú stierky. Kúpeľňa s WC murovaná,vybavená sprchovým kútom. Vyriešený dostatočný priestor na práčku v kúpeľni. K bytu prislúcha pivnica o veľkosti 2m2 v prízemí. Bytový dom je zateplený s výťahom.

Aktuálne náklady pre 1 osobu 68,-€ nájom, elektrika 16,-€

Lokalita je plná zelene, ponúka komplenú infraštruktúru - obchod situovaný pri dome, reštaurácia, škola základná, strená, školka,lekár,lekáreň. Ideálne podmienky pre športové aktivity: Aquarelax,zimný štadion, cyklotrasa - všetko na skok. Z centra mesta domov v pohode pešo, aj na vlakovú stanicu. Z dlhšej vzdialenosti ak nevyjde rozpočet na benzín - odporúčam MHD číslo 2.

Pre viac informácií a neváhajte kontaktovať call centrum číslo: +421 41 3217800, alebo priamo makléra: paulinyova@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Iné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.