Veľký 3 izbový byt v Dubnici nad Váhom 030-113-EDVRa

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
85 m2

okres Ilava
Dubnica nad Váhom
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 63 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POZOR ZNÍŽENÁ CENA!!!

BeMi realitná kancelária Vám ponúka na predaj krásny, veľký byt v Dubnici nad Váhom, sídlisko Pod Hájom s výhľadom na Ostrý vrch.

Byt o výmere 85m2 a loggiou s výmerou 4,4m2 sa nachádza v tehlovej bytovke na 4. poschodí zo 6. s výťahom, v tichej lokalite obklopenej prírodou.

Bytový dom má vlastnú výmenníkovú stanicu.

Dispozícia bytu: dlhá priestranná vstupná chodba, kúpeľňa, samostatná toaleta (po pravej strane), detská izba, spálňa, obývačka s výstupom na loggiu (po ľavej strane), napokon chodba vedie do veľkej kuchyne. Všetky izby sú nepriechodné.

Orientácia bytu: sever – detská izba, spálňa, juh – kuchyňa, obývačka.

Byt nemá pivnicu zato má dostatok úložného priestoru v šatníku pri vstupe do bytu s výmerou 2,5m2.

Byt sa predáva kompletne zariadený.

Bezproblémové parkovanie priamo pred bytovým domom.

V blízkosti je dostupná kompletná občianska vybavenosť, škôlka, základná škola, detské ihrisko, obchody, reštaurácie, služby, potraviny, lekárne, zastávka MHD. Centrum mesta dostupné 10 minút pešej chôdze.

Výhody: Lukratívna adresa, bezproblémové parkovanie, kompletná občianska vybavenosť v pešej dostupnosti, tiché prostredie,...

Ideálne bývanie pre rodiny s deťmi, aktívnych, ale aj starších ľudí, ktorí si určite vychutnajú krásne okolie bytového domu, obklopené zeleňou. Pohodlné a kvalitné mestské bývanie s dobrým prístupom do centra mesta a zároveň aj do prírody za relaxáciou či športom. Ak hľadáte bývanie v úžasnej lokalite s výbornou občianskou vybavenosťou, tak tento byt je pre Vás.

V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať a rada Vám byt ukážem osobne.

Realitná kancelária BeMi je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.