3izb.byt so záhradkou 172 m2 - Malinová ul. ( Dun.Lužná )

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
84 m2

Poschodie:  
1. / 2

okres Senec
Dunajská Lužná
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 82 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť XEMAR ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na predaj útulný a kompletne zariadený 3- izbový byt s terasou, vlastnou záhradkou a 2x parkovacím státím v obci Dunajská Lužná – ul. Malinová ( okr. Senec ). Byt s rozlohou 83,91 m2 + terasa 12,63 m2 + záhradka 172 m2,  je súčasťou tehlového domu so 4 bytovými jednotkami, kolaudovaného v roku 2016. Nachádza sa na 1.NP/2.NP. K bytu prislúchajú 2 vlastné parkovacie státia ( 22 m2 ).

Dispozícia bytu: priestranná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou  ( so vstupom na terasu a záhradu ), 2 samostatné izby, 2x vstupná chodba, samostatná kúpeľňa s vaňou, samostatná toaleta a umývadlom, technická miestnosť. K dispozícii je aj spoločný priestor nachádzajúci sa v podkroví domu.

K bytu prislúcha pozemok s rozlohou 172 m2 na ktorom je umiestnený záhradný domček. Vstup na pozemok je cez elektricky ovládanú bránu alebo cez bráničku .

Byt je klimatizovaný, kúrenie je zabezpečené elektrickým podlahovým kúrením s reguláciou pomocou termostatov ( v každej izbe ). Zabezpečený je alarmom. Ohrev vody zabezpečuje elektrický kotol.

V byte je zavedená optika. 

Orientácia: SZ - spálne, SV - obývacia izba

Mesačné náklady pre 2 osoby: spoloč.bytov (40€,-), elektrina (120€,-), TV a internet (20€,-)

Byt sa predáva kompletne zariadený, vrátane nábytku.

Kúpou je ihneď voľný.

Cena nehnuteľnosti: 262.990€,-

V cene nehnuteľnosti nie je zahrnutá provízia vo výške pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmluvy a všetkých ostatných potrebných náležitostí, odovzdanie nehnuteľnosti novému nájomníkovi/nájomníkom.

Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: 3izb.byt so záhradkou 172 m2 - Malinová ul. ( Dun.Lužná )

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.