Luxusný 3-izbový slnečný byt s výhľadom na Kamzík

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
3. / 3

okres Senec
Dunajská Lužná
pred 101 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

006-213-JAHRa

VIDEOOBHLIADKA:

youtu.be/s2pDEAptkxM

So súhlasom majiteľa ponúkame na prenájom luxusný 3-izbový byt v tichej časti Dunajskej Lužnej.

Po zaparkovaní na vonkajšom parkovacom mieste, ktoré je v cene nájmu, sa výťahom dostanete na 3. poschodie. Hneď po otvorení dverí Vás zaujme priestrannosť bytu a jeho presvetlenie slnečným svetlom.

Obývacia izba spojená s jedálňou poskytuje dostatok priestoru na oddych, relax pri veľkej OLED TV, streamovacích službách. Z obývačky je možné vyjsť na terasu a užívať si krásny výhľad a kľud. Nemecká kuchyňa Nobilia ponúka všetko, čo bude potrebovať aj náročnejší kuchár. Samozrejmosťou je indukčná varná doska, digestor, no-frost chladnička, mraznička, úplne nová vstavaná rúra a mikrovlnná rúra, všetko od značky Whirlpool. Kuchyňa je osvetlená denným svetlom zo stropného svetlíka.

Samostatnou kapitolou je spálňa. Presvetlená z dvoch strán ponúka nádherné výhľady smerom na Kamzík, výborne riešený je aj druhý východ na terasu. Kvalitný kingsize matrac zabezpečí kvalitný spánok počas celej noci. Druhá izba môže slúžiť ako detská izba, poprípade pracovňa. Nábytok je možné mierne prispôsobiť, na chodbe sa nachádza nová vstavaná skriňa.

Kúpeľňa s vaňou je presvetlená denným svetlom pomocou svetlíka na jej strope. Sklenená zástena ponúka možnosť používať vaňu aj ako sprchový kút. K dispozícii je automatická práčka so sušičkou. Samostatné WC ponúka priestor na uloženie napríklad čistiacich prostriedkov.

Priestranná terasa je vybavená ratanovým nábytkom (stôl a stoličky pre 6 osôb) a ponúka nádherný výhľad na vilovú štvrť a Kamzík a je vynikajúcim miestom pre posedenie s priateľmi, nedeľnú kávu alebo letné opaľovanie.

O miesto na relax v prírode nie je núdza, môžeme spomenúť napríklad jazero v Dunajskej Lužnej, ďalšie v Rovinke, rôzne cyklistické trasy, hrádza Dunaja je vzdialená 10 minút cesty autom. V okruhu 2 kilometrov sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, od škôlok a škôl, cez obchodné centrum a lekárne, až po reštaurácie a posilňovne. Napojenie na medzinárodnú diaľnicu umožňuje rýchly presun do Bratislavy, cca 15 až 20 minút.

Byt sa prenajíma kompletne vybavený a moderne zariadený, je k dispozícii ihneď. Vhodný pre jednu alebo dve dospelé osoby nefajčiarov a najviac jedno dieťa nad 8 rokov, bez domácich zvierat. Celková rozloha bytu je 106 m2 (73 m2 byt + 33 m2 terasa), v cene nájmu je aj samostatne uzamykateľná garáž v podzemí. Minimálna doba nájmu je 1 rok.

CENA: 980 €/mesiac + energie (cca 80€)

V cene prenájmu je zahrnutá garáž, vonkajšie parkovanie, kvalitné internetové i televízne pripojenie, poplatky správcu a poplatky spojené s užívaním spoločných priestorov. Pri podpise zmluvy sa skladá 1x vratný depozit a odmena RK vo výške mesačného nájmu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Luxusný 3-izbový slnečný byt s výhľadom na Kamzík

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.