Na predaj nádherný 3 izbový byt Dunajská Lužná NOVOSTAVBA kompletne zariadený s parkovacím s

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
79 m2

Poschodie:  
1. / 4

okres Senec
Dunajská Lužná
pred 305 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 304 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj nádherný 3 izbový byt na 1.p./ 4p v NOVOSTAVBE (11/2014) o výmere 75,51 m2 s pivnicou 5,07 m2 + balkónom 3 m2 a parkovacím státím pred domom o výmere 12 m2 na ul. Jánošíkovská v Dunajskej Lužnej.  Byt je slnečný, orientovaný do tichej strany s výhľadom na zeleň, dom má vlastný vstup na hrádzu na bicyklovanie či korčuľovanie.

Byt pozostáva z predsiene, 2 samostatných nepriechodných izieb, veľkej obývačky spojenej s jedálenskou, kuchynskou a pracovnou časťou, kúpeľne spojenej s wc (vaňa), pivnice a balkóna (priamy vchod z obývačky s výhľadom na zeleň). Byt má plastové okná s vnútornými žalúziami, na balkóne zasúvaciu sieťku, podlahy: dlažba a plávajúce podlahy, novú sanitu.

Byt sa predáva kompletne zariadený: kuchynská linka so zabudovanými  spotrebičmi (indukčná varná doska, umývačka riadu, rúra na pečenie, digestor, chladnička s mrazničkou), kúpeľňové zariadenie, práčka, sušička, vešiak, zabudované zrkadlá, 2x vstavaná skriňa v izbách, sedačka, manželská posteľ, 1,5 lôžková posteľ s úložným priestorom, stolíky, stoličky, svietidlá, obývačková zostava.

Dom má vlastnú kotolňu, bezbariérový prístup, výťah, je podpivničený, tiché prostredie, výborná poloha, umiestnený medzi rodinnými domami.

Okolie: výborná občianska vybavenosť, parkovanie pred domom, veľa zelene, blízkosť hrádze na korčuľovanie a bicyklovanie, tenisová škola (6 tenis. kurtov), v obci je MŠ, ZŠ, potraviny, drogéria, lekáreň, čistiareň, kaviarne, reštaurácie, fitness, chovateľské potreby, 2 futbalové ihriská, 5km je Hamuliakovo (novy zimný štadión), v blízkosti jazero Košariská, 7,5km X-bionic Sphere- multifunkčný komplex v Šamoríne, wellness, fitness, tuli cinema, reštaurácia, kaviareň, jazdecký klub.

Cena: 129 900 € (byt + parkovacie státie), v cene sú zahrnuté služby RK:

- komplexný právny servis - vypracovanie všetkých typov zmlúv

- komplexný finančný servis – vybavenie hypotekárnych úverov a poistení nehnuteľností

- poplatky spojené s notárskym overovaním podpisov na kúpnych zmluvách

- správny poplatok pri prevode vlastníckeho práva vo výške 66,-Eur na Okresnom úrade, katastrálnom odbore za kúpne zmluvy

K bytu je možnosť si dokúpiť aj nebytový priestor o výmere 35,19 m2 za cenu 4.900,- EUR, ktorý je vykurovaný, má elektrinu, 2 menšie okná s denným svetlom, plávajúcu podlahu.

Nebytový priestor sa nachádza v suteréne domu, má bezbariérový prístup vďaka výťahu. Na spoločnej chodbe s ďalšími priestormi je spoločná miestnosť pre upratovačku, kde je možné využívať umývadlo s vodou a spoločné wc.

Priestor má NEOBMEDZENÉ možnosti využitia, ako detský kútik, priestor na priateľské či rodinné oslavy, herňu, posilovňu, tančiareň, ateliér, dielňu, relaxačný priestor (so saunou či vírivkou), sklad pre materiál, šaty, hračky, hobby priestor, ...

Kontakt:

Tomáš Janek, 0903 73 85 99, tomas.janek9@gmail.com, janek@karinpartners.sk

Mgr. Anetta Vlčáková, 0905 83 33 44, anetta.vlcakova@gmail.com, vlcakova@karinpartners.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Okná:
Plastové

Na mape: Na predaj nádherný 3 izbový byt Dunajská Lužná NOVOSTAVBA kompletne zariadený s parkovacím s

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.