REZERVOVANÉ! /VIDEO/ KRÁSNY 3-IZB. BYT,NOVOSTAVBA,GARÁŽ,DUNAJSKÁ LUŽNÁ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
89 m2

Poschodie:  
1. / 3

okres Senec
Dunajská Lužná
pred 305 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 285 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VIDEO-OBHLIADKA ------->>> https://youtu.be/n3rVI9-ZK8s

V exkluzívnom zastúpení Vám ponúkame priestranný 3-izbový byt s výhodami rodinného domu na ulici Jarná; v obci Dunajská Lužná (cca 4 km od Bratislavy). Je situovaný na začiatku obce čo je veľká výhoda, pretože sa vyhnete tým najväčší zápcham, ktoré vznikajú až v strede obce. Nachádza sa na 1. NP zo 4 NP s výťahom. Predáva sa takmer kompletne zariadený.

BYT:

Samotný byt pôsobí veľmi vzdušne a priestranne, má vyššie stropy a orientáciu na 3 svetové strany. Disponuje dostatočným množstvom úložného priestoru - samostatný šatník hneď pri vstupe; vstavaná skriňa v každej spálni. Obývacia izba je prepojená s kuchyňou vybavenou kuchynskou linkou značky Decodom s tlmiacim systémom, zabudovanými spotrebičmi a jedálenským kútom. V kúpeľni je vaňa aj sprchový kút a dve umývadla. Toaleta je samostatná s umývadlom, priestorom na práčku a plynovým kotlom zn. BAXI. Veľkým bonusom je naozaj priestranná terasa s prístreškom LEXAN a záhradným nábytkom, na ktorú je prístup z obývacej izby. V byte je laminátová podlaha, v kuchyni, kúpeľni a na toalete je dlažba. Tento byt Vám poskytne naozaj komfortné bývanie, kde sa budete cítiť takmer ako v rodinnom dome.

ZÁKLADNÉ ÚDAJE:

* lokalita: Jarná ulica; Dunajská Lužná

* rozloha bytu: 89,17 m2

* rozloha terasy: 54,07 m2

* rozloha bytu celkom: 143,24 m2

* rozloha garáže: 22,21 m2

* stav bytového domu: 10 ročná novostavba

* možnosť parkovania aj pred bytovým domom

NÁKLADY NA BÝVANIE:

* plyn: cca 60,- Eur

* elektrina cca: 30,- Eur

* správca: 80,- Eur

* garáž: 10,- Eur

BYTOVÝ DOM:

* 3 poschodová tehlová novostavba (kolaudácia r. 2008)

* výťah

* slušný, čistý bytový dom

LOKALITA A OKOLIE:

Byt a bytový dom sa nachádzajú na začiatku obce Dunajská Lužná na ulici Jarná. Zastávka SAD je vzdialená 7 minút chôdze, vlaková stanica vzdialená 4 minúty autom. Je zaužívaným zvykom, že si tam obyvatelia "odložia" autá a cestujú do BA vlakom. Obec disponuje taktiež občianskou vybavenosťou (základná škola - vzdialená 9 minút chôdze od domu; potraviny; pošta; lekáreň). Okolie poskytuje množstvo možností na športové aktivity - tenisová škola, jazerá Nové Košariská, obecný futbalový klub.

K bytu možno dokúpiť uzamykateľnú garáž, ktorá sa nachádza na 1.PP bytového domu (suchou nohou do bytu). Vďaka svojej veľkorysej rozlohe môže slúžiť aj ako priestor na odkladanie vecí. CENA GARÁŽE: 10.000,-EUR

K dispozícii je vypracovaný znalecký posudok na byt v hodnote 149.000,-EUR.

CENA: 135.000,- Eur

V cene je zahrnutý bezplatný právny servis, spracovanie zmluvy o budúcej zmluve, kúpno-predajnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra.

Zaplatíme za Vás poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za overenie podpisov na kúpnych zmluvách. Zdarma je Vám k dispozícii náš hypotekárny špecialista, ktorý dokáže zariadiť nižší úrok a lepšie podmienky ako klientovi ponúknu na pobočke. Naše služby Vás nič nestoja. Naopak, šetríme Vám to najdôležitejšie - Váš čas!

VIAC INFO NA: +421 901 789 818 alebo info@1bcr.sk

ID: 81807133

© Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom 1.BRATISLAVSKÉHO CENTRA REALÍT

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Terasa:
áno
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové

Na mape: REZERVOVANÉ! /VIDEO/ KRÁSNY 3-IZB. BYT,NOVOSTAVBA,GARÁŽ,DUNAJSKÁ LUŽNÁ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.