NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT V JEDNOPODLAŽNEJ 4 BYTOVKE V DUN. STREDE S VLASTNOU ZÁHRADOU ,ZAKRYTOU ZIM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
71 m2

okres Dunajská Streda
Dunajská Streda
pred 223 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 210 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Chateaureality ponúka Vám na predaj krásny, vkusný 3 izbový byt v Dunajskej Strede so záhradkou v časti Garden , ako aj so zakrytou zimnou záhradou ,ktorá je dokonalé miesto pre odpočinok aj v zimných mesiacoch. Byt sa nachádza na prízemí v štvorbytovke s krásnou záhradou v rozlohe 305 m2 ,s vlastnou bránou na diaľkové ovládanie a zastrešeným parkovacím miestom pre dve väčšie autá ako aj tretie parkovacie miesto pred bránou zapísané aj na LV.

Byt odporúčam aj náročným klientom, lebo je kvalitne, detailne spravený. K bytu patrí záhrada s polievacím zariadení , ale aj so zakrytá zimná záhrada s kvalitnými hliníkovými žalúziami,ktoré sú na automatické ovládanie .

Plocha bytu: 71 m2 plus zakrytá terasa 24 m2 . Záhrada: 305 m2, parkovisko pre 3 autá 47 m2.

Dispozičné riešenie: predsieň, kde sa nachádza skriňa na topánky ,obývačka s kuchyňou - kuchynská linka na mieru so zabudovanými spotrebičmi vlastná čistička vody , klíma v celom byte alarm ,wifi, tv vysielač ,vedľajšia miestnosť kde sa nachádza aj bojler ako aj čistička na pitnú vodu. Kúrenie podlahové v celom byte .Podlaha v byte sú moderné veľkoplošné kachličky ako aj s krásna plávajúca podlaha v obývacej časti domu ako aj v spálni a v detskej izbe.

V kúpeľni sa nachádza priestorová vaňa a umývadlo so zrkadlom a zo skrinkou . Toaleta sa nachádza vo vedľajšej miestnosti so samostatnými dverami.

Byt je k dispozícii ihneď podľa dohody s nábytkom ,/ a s príslušenstvom na záhrade/ alebo bez nábytku .

Cena sa odvíja podľa dohody ,či záujemcovia chcú nábytok alebo nie . Cena : 125.000 Eur

Spálňa je svetlá a priestranná.

V byte je alarm,klimatizácia na oknách elektrické rolety , videovrátnik, podlahové kúrenie elektrické, v každej izbe je regulátor na teplotu . Zimná záhrada je kvalitne zakrytá so sklenenými oknami ako aj s elektrickými žalúziami na diaľkové ovládanie.

V prípade potreby Vám vieme vybaviť aj hypotekárny úver BEZPLATNE!!

Prezrite si prosím ďalšie fotografie bytu na tejto stránke a pre ďalšie informácie o nehnuteľnosti alebo dohovorenie si termínu obhliadky kontaktujte makléra:

0905 329 399 PhDr. Chrenko Edit

Ďalšie informácie Vám radi poskytneme pri obhliadke. Volajte 7 dní v týždni od 9,00 do 19,00 na tel.číslo na makléra 0905 329 399.

Mesačné náklady na tento krásny byt sú do 130,- Eur.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.