Útulný 2 izbový byt na predaj v lokalite Panónsky háj, Dunajská Streda

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
4. / 4

okres Dunajská Streda
Dunajská Streda
Nová Ves
pred 93 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

PREDAJ BYTU:

Ponúkame na predaj útulný 2 izbový byt v lokalite Panónsky háj v Dunajskej Strede, v blízkosti OC Galéria Tesco. Byt sa nachádza v 8 ročnej tehlovej novostavbe, na 4/4 poschodí bytového domu so sedlovou strechou a s výťahom. Celková podlahová plocha nehnuteľnosti je 61,9 m2, z toho má rohový balkón 6 m2. Je orientovaný na dve svetové strany - SV a JZ.

STAV BYTU:

Byt ponúka príjemné bývanie, aké novostavba môže poskytnúť. Je vybavený v štandarde - má vstupné bezpečnostné dvere, plastové okná so žalúziami a sieťkami proti hmyzu na oknách a dverách, plávajúce podlahy, dlažbu, modernú kuchynskú linku so vstavanými spotrebičmi (indukčná varná doska, digestor, rúra na pečenie, mikrovlnka), klimatizáciu s funkciami chladenia aj vykurovania. Režijné náklady vrátane elektriny a internetu sú pomerne nízke cca. 120.-€ / mesačne vzhľadom na to, že v bytovom dome je samostatná kotolňa. Byt je bez ťarchy, predajom je voľný.

DISPOZÍCIA BYTU:

Byt je dobre dispozične riešený. Pozostáva zo vstupnej predsiene so vstavanou skriňou, kúpeľne s vaňou spojenej s toaletou, samostatnej spálne, obývačky prepojenej s kuchyňou. Z obývačky je vstup na veľký rohový balkón. Je moderne a funkčne zariadený nábytkom na mieru, ktorý je súčasťou predaja. Po dohode je predaj možný aj bez zariadenia.

LOKALITA :

Dobrá lokalita vhodná na bývanie s dobrým prístupom do centra mesta poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť (v blízkosti sú obchody, škola, škôlka, MHD, reštaurácia, fitnes, oddychová zóna). V tesnej blízkosti je nákupné centrum OC Galéria Tesco, detské ihrisko a možnosti na rôznorodé športové aktivity a prechádzky. Vďaka týmto výhodám patrí medzi obľúbené lokality na život v Dunajskej Strede.

CENA JE VRÁTANE PROVÍZIE PRE REALITNÚ KANCELÁRIU.

V CENE JE ZAHRNUTÝ: KOMPLETNÝ PORADENSKÝ SERVIS A PRÁVNY SERVIS SÚVISIACI S PREVODOM VLASTNÍCTVA, NOTÁRSKE POPLATKY SÚVISIACE S OSVEDČENÍM PODPISOV PREDÁVAJÚCEHO, KATASTRÁLNE SPRÁVNE POPLATKY SÚVISIACE S PODANÍM NÁVRHU NA VKLAD VLASTNÍCKEHO PRÁVA DO KATASTRA NEHNUTEĽNOSTÍ, KOMPLETNÉ FINANČNÉ PORADENSTVO /sprostredkovanie úverov/.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Internet:
áno

Na mape: Útulný 2 izbový byt na predaj v lokalite Panónsky háj, Dunajská Streda

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.