Luxus s krásnym výhľadom - 3 izbový byt s terasou v Dunajskej Strede

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
133 m2

Poschodie:  
4. / 4

okres Dunajská Streda
Dunajská Streda
Záhradnícka
pred 211 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 204 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný, svetlý 3 izbový byt v Dunajskej Strede na Záhradníckej ulici. Byt prešiel celkovou rekonštrukciou.

Celková plocha bytu je 133m2 a nachádza sa na štvrtom poschodí . Pri vstupe do bytu je vstupná hala vo výmere 7,8 m2 s rolldorom, odkiaľ sa vstupuje na chodbu vo výmere 9,8m2. Naľavo od vstupu na chodbu je jedáleň a otvorená obývačka s kuchyňou. Celková výmera tejto časti bytu je 57,4 m2. Obývacia  izba je vybavená klimatizáciou a krbom.

Napravo od vstupu na chodbu sa nachádza malá otvorená pracovňa vo výmere 8m2. Odtiaľ sa vchádza do nočnej časti bytu, kde sa nachádzajú dve izby. Jedna izba je vo výmere 15,7m2 a druhá izba 13,1m2. V tejto časti sa nachádza aj WC (1,4m2) a veľká kúpeľňa so sprchovacím kútom, ale s možnosťou pridania vane (10m2). 

Oproti vstupu je veľká terasa s krásnym výhľadom vo výmere 9,68m2, ktorá bola v roku 2019 kompletne rekonštruovaná a je vybavená novou odnímateľnou markízou. 

Veľkou výhodou bytu je samostatné bývanie na najvyššom  poschodí, ktoré zabezpečuje súkromie, ticho a kľudné posedenie na terase.  

Videoobhliadka: 

https://drive.google.com/file/d/1_uGO3qnjwyd0ZJmDy8lKw_Y_ysBlA4t8/view

Mesačné náklady na byt sú cca 150 Eur/mesiac.  Pri vstupe do podzemných garáží  je aj spoločná kočikáreň. 

Celý byt je luxusne zariadený a zariadenie je zahrnuté do ceny bytu. 

V byte je podlahové kúrenie, klimatizácia, samostatný bojler a elektrický kotol pre vlastné vykurovanie. 

Bytovka bola zatepľovaná v roku 2012.

Občianska vybavenosť: Lidl, Billa, Jednota, v pešej dostupnosti nemocnica, rôzne súkromné zdravotné strediská, lekáreň, škola, škôlky, detské centrum. 

Mesto Dunajská Streda leží približne v strede Žitného ostrova  Mestom prechádza aj železničná trať Bratislava - Komárno. Dunajská Streda leží 29 km južne od Galanty, 53 km severozápadne od Komárna, 45 km juhovýchodne od Bratislavy  a 39 km severne od maďarského Győru. 

V Dunajskej Strede sa nachádza aj termálne kúpalisko s aquaparkom. V septembri sa koná tradičný žitnoostrovský jarmok a mnoho sprievodných podujatí a koncertov.

Cena nehnuteľnosti je 147.000-- ,-Eur celkom (vrátane zariadenia a garáže)  a sú v nej zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.  

V prípade, že Vás naša ponuka zaujala, kontaktujte ma prosím na tel. čísle: 0904 948 584, mail: maklerba12@karinpartners.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1

Na mape: Luxus s krásnym výhľadom - 3 izbový byt s terasou v Dunajskej Strede

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.