360° VP:: BEZ PROVÍZIE 3-izb. byt, NOVOSTAVBA, 2 x parking Hamuliakovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
1. / 1

okres Senec
Hamuliakovo
pred 227 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 222 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

360° VIRTUÁLNU PREHLIADKU NÁJDETE NA STRÁNKE NAŠEJ REALITNEJ KANCELÁRIE AXISREAL.SK

POPIS BYTU:

Realitná kancelária AXIS REAL ponúka exkluzívne na prenájom veľmi dobre riešený, slnečný 3-izbový byt o celkovej výmere 82 m2 (z toho terasa 14 m2) v Hamuliakove, na ulici Rezavková. Mesačné nájomné je 500,- EUR plus energie 150,- EUR mesačne (v závislosti od počtu osôb).

Byt sa nachádza na 1. poschodí v jednoposchodovej tehlovej novostavbe bez výťahu. Dispozične byt pozostáva z priestrannej obývačky spojenej s kuchyňou a dvoch samostatných nepriechodných spální. Terasa je prístupná z obývačky aj spálne. Kúpeľňa má klasickú vaňu, WC je samostatné. V cene je KTV, internet a dve parkovacie miesta na ulici pred domom.

STAV BYTU:

Byt v kvalitnej novostavbe kolaudovaný v roku 2016 je priestranný, slnečný a výborne dispozične riešený. Má kvalitné keramické dlažby, plávajúcu podlahu, plastové okná s trojsklom, elektrické rolety. Tiež vlastný plynový kotol v technickej miestnosti pre podlahové kúrenie. Byt je vybavený práčkou, elektrickým sporákom, chladničkou s mrazničkou, umývačkou riadu a mikrovlnkou. Dostatok úložných priestorov.

PLATBY:

Pri podpise zmluvy je potrebné zaplatiť: mesačné nájomné vrátane energií. Ďalej vratnú kauciu vo výške mesačného nájmu (kaucia bude vrátená po ukončení nájmu). Proviziu RK NEPLATÍTE. K dispozícii od 10.01.2020. Bez domácich zvierat.

LOKALITA:

Novostavba sa nachádza v Hamuliakove, v tesnej blízkosti hokejovej haly „Hamíkovo“. V okolí je dostatok zelených plôch, možnosti turistiky a cykloturistiky – za domom je dunajská hrádza. V blízkosti – v centre obce – je základná občianska vybavenosť – potraviny, reštaurácie, pošta, ako aj ďalšie služby. Vzdialenosť od Bratislavy je 17 km, od Šamorína 4 km.

/ PRENÁJOM / 3 - IZBOVÝ BYT / HAMULIAKOVO / ŠAMORÍN / REZAVKOVA ULICA / ZARIADENÝ / LODŽIA / NOVOSTAVBA / 2 AUTÁ / PARKOVANIE / PARKOVACIE STÁTIE /

© Text a fotografie sú autorským dielom a vlastníctvom realitnej kancelárie Axis real.

Virtuálna prehliadka na http://www.axisreal.sk/360-vp-bez-provizie-3-izb-byt-novostavba-2-x-parking-hamuliakovo-520706

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno

Na mape: 360° VP:: BEZ PROVÍZIE 3-izb. byt, NOVOSTAVBA, 2 x parking Hamuliakovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.