Komfortné moderné 2-izbové byty vo viladome v krásnom prostredí

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
51 m2

Poschodie:  
1. / 2

okres Senec
Hamuliakovo
pred 214 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 214 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Centrum realít Vám ponúka na predaj novostavbu – viladom pozostávajúci zo 4 bytov s balkónom alebo so záhradkou v obľúbenej obci Hamuliakovo v krásnom prostredí. Je situovaný v tichej peknej uličke mimo centra. Hamuliakovo sa nachádza blízko hrádze. V obci sú výborné možnosti športového vyžitia, hrádza, beh, bicyklovanie, cyklotrasa, plávanie, windsurfing, hokejová hala HAMIKOVO, Aquapark v susednej obci Šamorín.

Komfortné moderné 2-izbové byty s obytnou plochou 51 m2 sú k dispozícii vo variantoch s balkónom o výmere 3,25 m2 v cene už od 79 520 EUR. Ak túžite po svojom kúsočku prírody a teraske, môžete si voliť variantu so záhradkou od výmery 106 m2 v cene od 105 194 EUR.

Ku každému bytu prináleží 1 parkovacie miesto.

Viladom je vyhotovený vo vysokom kvalitatívnom štandarde a dokončený bude do štádia holodom.

Kolaudácia je naplánovaná na leto 2020.

Technické riešenie: tehla, zateplenie, plastové okná, 6 komorové, biele, vnútorný parapet biely, vykurovanie plynovým nástenným kompaktným kotlom a zásobníkom TÚV – podlahové. Dom je napojený na všetky siete vrátane plynu, mestskej vody a kanalizácie.

Viladom sa nachádza vo veľmi príjemnej lokalite s výbornými možnosťami rôznych športov a rybolovu. Obec Hamuliakovo https://obechamuliakovo.sk/ je situovaná v úžasnej prírode a poskytuje vynikajúci priestor pre život rodín s deťmi, má dobrú občiansku vybavenosť, materskú aj základnú školu, obchody, reštaurácie, služby, zástavka autobusu. Vzdialenosť obce od Bratislavy je 21 km a vzdialenosť od mesta Šamorín je 5 km. V Šamoríne je dostupná komplexná občianska vybavenosť a multifunkčný športovo-jazdecký areál s wellness X BIONIC https://www.x-bionicsphere.com/zabava-relax/ . Dopravné napojenie sa zrýchli dobudovaním rýchlostnej cesty R7.

V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať. Ing. Andrea Nagyová 0911 890 988, nagyova@centrum-realit.sk.

Cena bytov v štádiu holobyt od 79520 EUR vrátane provízie pre RK.

HĽADÁTE NEHNUTEĽNOSŤ NA MIERU? OBJAVTE NOVÚ VÝNIMOČNÚ SLUŽBU

REALITNYMAKLERKUPUJUCEHO.SK

CENTRUM REALÍT Vám zabezpečí kompletný servis pri predaji, kúpe a prenájme nehnuteľností. Prostredníctvom nášho hypotekárneho partnera Vám zabezpečíme najvýhodnejšie financovanie nehnuteľnosti. Vďaka externej spolupráci s právnou kanceláriou ako aj internému právnikovi Vám garantujeme nadštandardný právny servis.

Kancelária je členom najväčšieho združenia realitných kancelárii REALITNEJ ÚNIE a riadi sa spoločnými zásadami pre poskytovanie služieb najvyššej kvality. Kancelária je poistená voči zodpovednosti za škodu.

Cena ponúkanej nehnuteľnosti zahŕňa:

- vypracovanie potrebnej zmluvnej dokumentácie a realizáciu celej transakcie,

- ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: Komfortné moderné 2-izbové byty vo viladome v krásnom prostredí

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.