Na predaj objekt na byty alebo kancelárie v HLOHOVCI

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
2631 m2

okres Hlohovec
Hlohovec
Hlohovec
pred 317 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 300 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

BC REALITY® - ponúkame na predaj objekt v Hlohovci situovaný v okrajovej časti okresného mesta, ktorú charakterizuje zástavba rodinnných domov doplnená priemyselnými areálmi. Súčasťou je rovinatý oplotený pozemok vo výmere 2631 m2 je prístupný z asfaltovej komunikácie.

Stavebno - konštrukčné riešenie:

Objekt je riešený ako trojtraktový s centrálnym schodiskom s výťahovou šachtou a s centrálne v pozdĺžnom smere umiestnenou chodbou. Má 6 nadzemných podlaží, nie je podpivničený. Výťah je osobný s nosnosťou 250 kg so strojovňou na streche objektu. Objekt je vybudovaný na základových pásoch s nosnou konštrukciou z prefabrikovaných montovaných panelov hr. 15cm v priečnom module 3,60bm. Fasáda je z pórobetónových panelov hr. 25cm so siliplastovou povrchovou úpravou. Strecha je plochá s hydroizoláciou na báze bitúmenov.

Dispozičné riešenie:

Na každom podlaží sa nachádzajú ubytovacie priestrory z 2 základných typoch: typ garsónkový typ s označením ako G1 a typ dvojgarsónkový s označením ako G2.

Ubytovacia jednotka typ G1 obsahuje 1 miestnosť s príslušenstvom: chodba, kúpelňa, WC a lóggiu. Ubytovacia jednotka typ G2 obsahuje 2 miestnosti s príslušenstvom: samostatná miestnosť s kuchynskou linkou dl. 1,50 bm, chodba, kúpelňa, WC a 2 lóggie.

Na prízemí sa nachádza 8 ubytovacích priestorov: správcovský 3 izbový byt, 5ks - typu G2 a 2ks typu G1. Na každom poschodí objektu ( 2. až 6. NP ) sa nachádza 12 ubytovacích priestorov v skladbe: 8 ks typu G2 a 4 ks typu G1. Priemerná zastavaná plocha: ( 714,19 + 714,19 + 714,19 + 714,19 + 714,19 + 714,19m2 ) / 6.

Všetky ubytovacie priestory sú prístupné z centrálne umiestnenej spoločnej chodby, ktorá prebieha po celej dĺžke objektu a presvetlená je z oboch štítových stien, ďalej zo schodiska a zhromažďovacieho priestoru pred schodiskom na každom podlaží.

Objekt je napojený na verejnú kanalizačnú sieť prostredníctvom revíznych šachiet, vodovod, zemného plynu, rozvodnú sieť NN ZSE.

Objekt je v osobnom vlastníctve a vhodný na rekonštrukciu za účelom predaja štartovacích bytov alebo na administratívu.

Znalecký posudok vyhotovený znalcom z odboru stavebníctva na sumu 2.000.000,-Eur.

V prípade seriózneho a korektného záujmu ma neváhajte kontaktovať na doleuvedenom tel.č. 0905 700 050 alebo prostredníctvom emailu: bcrealitybb@gmail.com

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Potrebná väčšia rekonštrukcia
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.