REB.sk Rezervovaný na predaj 3. izb. byt v Hornej Strede!!

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
2. / 2

okres Nové Mesto nad Váhom
Horná Streda
pred 93 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 89 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 3. izbový byt v obci Horná Streda v blízkosti kúpeľného mesta Piešťany. Ponúkaný byt má rozlohu 72,43m2, nachádza sa na 2/2 poschodí.

DISPOZÍCIA:

-vstupná chodba

- technická miestnosť

-kúpelňa

- samostatné WC

- kuchyňa+ komora

- obývacia izba / priechodná/, detská izba, spálňa

- 2 murované pivnice s výmerou 25m2

- záhrada

POPIS:

Byt je čiastočne rekonštruovaný , plastové okná z roku 2001, atyp. drevené dvere v roku 2001, kuch. linka bola menená v roku 2002, Vykurovanie bytu je zabezpečené plynovým kotlom ARISTON , ktorý je umiestnený v techn. miestnosti , ktorá je súčasťou bytu. V izbách sú plávajúce podlahy, v kuchyni, chodbe, kúpeľni , WC a techn. miestnosti je dlažba. Orientácia bytu je na západnú / kuchyňa+ spálňa/ a východnú stranu/ detská izba+ obývačka/. K bytu prislúchajú aj dve murované pivnice / 15m2 a10m2/ v suteréne byt. domu, V minulosti tam bolo dotiahnuté podlahové kúrenie a majiteľ ju využíval ako pracovňu.

Veľkým benefitom bytu je aj záhrada v okolí byt. domu , ktorú využívajú majitelia na príjemné posedenie a vysadenie okrasných drevín a kvetov - skalky.

NÁKLADY:

Náklady na byt sú cca 140Eur/ mesiac.

BENEFITY:

Dispozičné riešenie s praktickým využitím priestoru, , rozmerovo nadštandardné murované pivnice, byt sa predáva kompletne zariadený, možnosť okamžitého nasťahovania sa.

LOKALITA:

Obec Horná Streda disponuje kompletnou sociálnou vybavenosťou : základná škola, materská škola, potraviny, všeobecný a detský lekár, lekáreň, potraviny, bary, bowling, železničná stanica, autobus. zastávky. Na okraji dediny popri vážskom kanáli vedie Vážska cyklomagistrála, ktorú ocenia rodiny s deťmi a vášnivý cyklisti. Smerom na Piešťany sa nachádzajú jazerá s piesočnatou plážou, kde sa dá plávať, občerstviť a počas chladnejších mesiacov sa tam stretávajú aj skupinky otužilcov.

Z východnej strany obec obopína pohorie Považský Inovec , ku ktorému neodmysliteľne patrí aj hrad Tematín, kde nájdete množstvo zaujímavých turistických trás.

Svetoznáme mesto PIEŠŤANY, ktoré preslávil výskyt liečivej geotermálnej vody a sírneho bahna je vzdialené len 6 km. Mesto ponúka svojim hosťom okrem zdravia a odpočinku aj bohatý kultúrny život a pestré športové vyžitie.

Byt už je predbežne rezervovaný!!!

Pre viac informácii nás kontaktujte 0948 226 681, email: strniskova@reb.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Internet:
áno

Na mape: REB.sk Rezervovaný na predaj 3. izb. byt v Hornej Strede!!

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.