ARETÉ REAL - Prenájom priestranného moderného 2izb. bytu s nádherným výhľadom

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
53 m2

okres Senec
Hrubá Borša
pred 173 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 162 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Areté real - Ponúkame na predaj slnečný, nádherný, plne zariadený, 2-izbový byt s krásnym výhľadom na golfové ihrisko a jazero len cca 25 km od Bratislavy a 7 km od Senca v obci Hrubá Borša. 

Byt sa nachádza v 4-ročnej novostavbe s moderným výťahom, na 3. poschodí. Má rozlohu 53m2 a presklenný - otvárateľný a zastrešený balkón s držiakmi na kvety.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej predsiene, obývačky prepojenej s plne spotrebičmi vybavenou kuchyňou, samostatnej izby a kúpeľne so sprchovým kútom a wc.

Byt je plne zariadený a ihneď obývateľný a predáva sa so všetkými spotrebičmi a zariadením, ako je na fotogafiách:

Kompletne zariadená kuchyňa - teplovzdušná a mikrovlnná rúra, varná sklo-keramická doska, chladnička a umývačka, kvalitný japonský TV + set-up box, osvetlená imidžová skrinka, japonská klimatizácia s vykurovaním Daikin, vysávač, nástenný teplovzdušný krb, v kúpeľni automatická práčka so sušičkou Samsung, batérie Grohe a úplne nový kotol na ohrev vody.

Obývačka má zateplený strop čo zaručuje nízku energetickú náročnosť a zároveň vysoký uživateľský komfort. Podlaha je kvalitná vinylová.

K bytu prislúcha parkovacie státie na parkovisku pred domom, ktoré je zahrnuté v cene bytu a obyvatelia majú k dispozícii aj súkromné detské ihrisko a novovybudované fitness centrum.

Bytový dom sa nachádza v tichej, kľudnej lokalite, v bezprostrednej blízkosti golfového areálu s jazerom plného zelene. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť a lokalita sa vyznačuje dobrou dopravnou dostupnosťou.

Presvedčte sa na vlastné oči.

Konečná cena 550,-Eur + 550,- Eur deposit + odmena RK v cene mesačného nájmu.

lubos@arete.sk

0907932982

Spoločnosť Areté real, s.r.o. nezodpovedá za správnosť, úplnosť  a presnosť informácií uvedených v tomto inzeráte, ktoré majú iba informatívny charakter.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Telefónna linka:
áno

Na mape: ARETÉ REAL - Prenájom priestranného moderného 2izb. bytu s nádherným výhľadom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.