PREDAJ ÚSPEŠNE ZREALIZOVANÝ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Poschodie:  
6. / 7

okres Humenné
Humenné
Tyršova
pred 121 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 110 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

Absolutne luxusne a za pomoci dizajnerky, precíznych majstrov a perfektného vkusu majiteľov bola vykonaná rekonštrukcia 3 izbového bytu s loggiou, ktorý ponúkame na predaj,

Priestranný byt s krásnou loggiou a komorou na chodbe je situovaný na 6. poschodí v zrekonštruovanom - zateplenom bytovom dome na Tyršovej ulici v Humennom.

Nákladná rekonštrukcia obsiahla: sadrové omietky, odhlučnený sadrokartonový strop, plávajúce podlahy v kombinácií s veľkoformátovou, lesklou dlažbou, interiérové dvere s obložkami, bezpečnostné - vchodové dvere, medené elektrické rozvody, vodovodné rozvody, radiátory, plastové okná so žalúziami, francúzske okno z obývačky v blízkosti ktorého je elektrické, podlahové vykurovanie, šatník v spálni, kúpelňa s vaňou a sprchovacím kútom, oddelené WC so zabudovaným bidetom, klimatizačná jednotka v dennej časti, 4 x roldor, benátsky štuk, luxusná, plne vybavená kuchynská linka v tvare U so vstavanými spotrebičmi značky BOSCH, vrátanie umývačky riadu a nadrozmernej indukčnej varnej dosky, ledkového podsvietenia a kvalitného kovania HETTICH.

Byt sa predáva kompletne zariadený, vrátanie televízorov, práčky a sušičky.

Dispozične zmenený interiér s citom pre estetiku a maximálne využitie priestoru poskytne novému majiteľovi absolutný komfort a pohodu bez akýchkoľvek ďalších investícií.

Kúpou je byt pripravený k okamžitému nasťahovaniu.

Jediným dôvodom predaja tohoto krásneho bytu je sťahovanie majiteľov.

Neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností, ktorá sa uskutoční v pondelok 10.01.2021 je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie.

Financovanie kúpy cez HÚ vám zabezpečí naša kancelária bezplatne.

Som profesionálny realitný maklér s najväčším počtom predajov v našom regióne, pripravený pomôcť vám zrealizovať kúpu, predaj, alebo prenájom absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
áno

Na mape: PREDAJ ÚSPEŠNE ZREALIZOVANÝ

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.