EXKLUZÍVNE! 1,5-izbový byt v NOVOSTAVBE v centre mesta Kežmarok

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
37 m2

okres Kežmarok
Kežmarok
Hlavné nám.
pred 279 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 211 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj práve dokončené byty s rozlohou od 37,06 m2 na Hlavnom námestí v historickom centre Kežmarku. Ide o prístavbu (novostavbu) k existujúcej budove. Byty sú riešené dvomi spôsobmi: kuchyňa spojená s obývacou izbou a samostatná spálňa, alebo kuchyňa a samostatné izby. Niektoré byty majú k dispozícii balkón, ktorý je prístupný z oboch izieb, má dostatočnú výmeru a výhľad na Kežmarok a práve budovanú novostavbu wellness hotela Hviezdoslav ****. Každý byt disponuje vstupnou chodbou, kde je dostatok miesta na vytvorenie úložného priestoru. Niektoré byty majú aj samostatný šatník.

Byty sa predávajú v stave holobytu - v cene sú vchodové dvere a okná, podlahové kúrenie s vlastným plynovým kotlom umiestneným v kúpeľni, podomietkový WC splachovací systém, elektroinštalácia - elektrorozvádzač so zapojenými ističmi a rozvodmi káblov do krabičiek (vrátane vypínačov a zásuviek), prívod 380V do kuchyne pre varnú dosku, prívody teplej+studenej vody a kanalizácie do kuchyne a kúpeľne ukončené zátkami, poter a omietky s prvým bielym náterom.

Nový vlastník si zabezpečí podľa vlastného vkusu len maľovanie, podlahovú krytinu (plávajúcu podlahu, vinyl, dlažbu a pod.), zárubne s interiérovými dverami, kúpeľňu (sanitu, obklady) a samozrejme nábytok a kuchynskú linku. Priložené vizualizácie bytov sú na inšpiráciu, investor stavby neuvažuje nad možnosťou zakúpenia bytu v štandarde. Cena za 1 m2 bytu je 1.200,- Eur bez DPH a 1m2 balkónu je 800,- Eur bez DPH. K bytu bude možnosť zakúpiť si garážové státie v cene 10.000,- Eur bez DPH na prízemí bytového domu. Možnosť dohody na cene. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. Jednotlivé výmery a ceny bytov nájdete medzi obrázkami.

Pre viac informácií a rezerváciu kontaktujte: Mgr. Pavol Lojek, 0918 606 438, recomp@recomp.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1

Na mape: EXKLUZÍVNE! 1,5-izbový byt v NOVOSTAVBE v centre mesta Kežmarok

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.