EXKLUZÍVNE - Moderný, nadštadardne zrekonštruovaný 3-izbový byt so šatníkom a vl.kúrením n

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
73 m2

Poschodie:  
zvýšené prízemie / 2

okres Kežmarok
Kežmarok
Gen.Štefánika
pred 266 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 266 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - Realitná kancelária roka 2018 vám exkluzívne ponúka na predaj nádherný, nadštadardne zrekonštruovaný 3-izbový byt so šatníkom a vlastným kúrením vo vyhľadávanej lokalite na ul. Generála Štefánika -  Kežmarok.

BYT: Celková plocha bytu je 73 m2 + 2 murované pivnice (15m2). Nachádza sa na vyvýšenom prízemí z 2, v tehlovom bytovom dome bez výťahu. V byte bola urobená kompletná, precízna rekonštrukcia a taktiež aj zmena dispozície v roku 2015 - plastové okná, plávajúca podlaha, murované jadro s rohovou vaňou a okno v kúpelni, nová elektroinštalácia, nová kanalizácia, odpad, voda, omietky,  štýlová kuchynská linka na mieru predávaná vrátane elektrospotrebičov (kombinovaná keramická platňa - indukcia, elektrika, granitový kuchynský drez, elektrická rúra, digestor, chladnička,...), vstavané skrine, nové zárubne, interiérové dvere. Po dohode možnosť ponechania čiastočného zariadenia v byte. Byt je slnečný a svetlý s francúzskym oknom a orientáciou na východ a západ. V byte je vlastné plynové kúrenie s kombináciou podlahového kúrenia (obývačka s kuchyňou, chodba, kúpeľňa)

VÝHODY:  vynikajúca lokalita, kompletná a moderná rekonštrukcia, slnečný a zariadený byt (môžete sa rovno nasťahovať a bývať), dobrí susedia, vlastné kúrenie a nízke náklady na bývanie.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva z dvoch priechodných izieb, medzi ktorými sa nachádza šatník, štýlovej kuchyne spolu s obývacou izbou, predsiene a kúpeľne so samostatným WC.

CENA: 88 000 €

Pri vážnom záujme možná dohoda.

Zaujala Vás naša ponuka ? Neváhajte nás kontaktovať na tel. čísle 0940 399 661 alebo mailom: dominik.findura@deltaproperty.sk

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií, poplatok pri podaní návrhu na vklad vlastníckeho práva a poplatky spojené s úradným overením podpisov na zmluvách.

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: EXKLUZÍVNE - Moderný, nadštadardne zrekonštruovaný 3-izbový byt so šatníkom a vl.kúrením n

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.