KH-400,2 izbový byt, Košice – Dargovských hrdinov, ul. Maurerova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
42 m2

Poschodie:  
8. / 8

Košice
Dargovských hrdinov 
pred 102 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 99 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj dvojizbový byt po rekonštrukcii v Košiciach na ulici Maurerová. Byt sa nachádza na ôsmom poschodí v zateplenom a zrekonštruovanom bytovom dome. Byt má výmeru 42 m2, má loggiu, kumbál na spoločnej chodbe pred bytom. Byt sa predáva spolu s pivnicou. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na makléra: Viktória Uličná +421908325270, ulicna@impulzreal.sk

Tešíme sa na spoluprácu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.