Na predaj 4-izbový byt Dargovských Hrdinov s loggiou

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
91 m2

Poschodie:  
5.

Košice
Dargovských hrdinov 
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 64 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

N036-114-MAHO3

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový byt Košice-Dargovských hrdinov po čiastočnej rekonštrukcii o výmere 91,23 m2 s loggiou 6m2 a výhľadom aj na mesto Košice. Výborná občianska vybavenosť. Samotný byt pozostáva s predsiene , veľkej chodby, 3 samostatných izieb , kúpeľňa, WC, kuchyňa, veľká obývacia izba a loggia.

V byte prešli 2 izby kompletnou rekonštrukciou ( vrátane elektroinštalácie ) , nové omietky , nová plávajúca podlaha a sadrokartónové stropy s bodový osvetlením. Kuchyňa, chodba, obývačka , kúpeľňa , toaleta a ďalšia izba sú v pôvodnom stave. V chodbe a vstupnej hale sa nachádza dlažba , v obývačke je PVC podlaha. V byte je aj špajza. K bytu prislúcha aj pivnica. Bytová jednotka je zateplená a v bytovej jednotke je nový výťah.

Virtuálna prehliadka nehnuteľnosti : my.matterport.com/show/?m=bykCTRtzYUb

V blízkosti je verejné parkovisko, základné školy, škôlka, obchodné centrum, neďaleko zastávka MHD, lesopark, pošta, polícia, pizzeria.

Realitná kancelária Nové Bývanie je celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá sa radí medzi špičku na realitnom trhu a ponúka svojim klientom individuálny, ľudský prístup a komplexné služby. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.

V prípade kúpy nehnuteľnosti formou úveru , Vám zabezpečíme sprostredkovanie financovania prostredníctvom nášho centra .

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.