Ponúkame na predaj 3 - izbový byt, Košice - Dargovských hrdinov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
66 m2

Poschodie:  
3. / 8

Košice
Dargovských hrdinov 
pred 98 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 97 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný a slnečný 3 - izbový byt nachádzajúci sa v lokalite mimo hlavnej cesty, ulica Krosnianska v mestskej časti Košice - Dargovských hrdinov. Úžitková plocha je 66 m2 + loggia + pivnica + kumbál na chodbe. Nachádza sa na 2/8 poschodí.

Byt prešiel staršou rekonštrukciou, ktorá pozostával z murovaného jadra zo zmenou dispozície , plávajúce podlahy a dlažba, nová sanita, plastové okná v celom byte.

Dispozícia bytu pozostáva zo vstupnej chodby, 2 x samostatná nepriechodná izba, obývacia izba s výstupom na veľkú 6m lodžiu, kuchyňa s jedálenskou časťou, komora a kúpeľňa s vaňou, sprchovacím kútom a toaletou.

Mesačné náklady sú 210 EUR/3 osoby.

Bytový dom má el. vrátnika

Taktiež je v okolí dobrá občianska vybavenosť - detské ihriská, základná škola Krosnianská, škôlka, Potraviny Milk - Agro a Lidl, OC Hornád, Fresh Plus, Pekáreň Juno, Pizza pub Bodva, reštaurácia Fontána, donášková služba Cucabamba, Poliklinika východ a lekáreň Furča, Slovenská sporiteľna, Čsob, Športový obhcod inSPORTline, Slovenská pošta

Cena nehnuteľnosti je uvedená vrátane provízie, ktorá v sebe zahŕňa kompletný právny servis a služby spojené s kúpou nehnuteľnosti..... V prípade záujmu ma kontaktujte na tel. č.: 0903654343 - Nikola Janoková - certifikovaný realitný maklér NARKS.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
neuvedené
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.