3 izbový tehlový byt, 87m2, 3x loggia, vlastné kúrenie, predaj, Košice-Staré mesto, Krivá

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m2

Poschodie:  
1. / 4

Košice
Juh 
Krivá 
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 208 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám ponúka na predaj 3 izbový, tehlový byt s vlastným kúrením a 3 loggiami, v centre mesta, Košice-Juh, na ulici Krivá. Štýlový a zrekonštruovaný, tehlový bytový dom z roku 1923 sa nachádza v blízkosti absolútneho centra mesta, neďaleko Auparku, s príjemným a rozľahlým dvorom, so zeleňou a pekným Altánkom s možnosťou posedenia či grilovania.

Novo zrekonštruovaný byt je umiestnený na 1 poschodí zo 4, s rozlohou 87m2, s vysokými stropmi cca 3,20m, s vlastným plynovým kúrením, 3 loggiami a priestrannou murovanou pivnicou, v nadštandardných pivničných priestoroch. (vid foto)

Dispozícia miestností pozostáva z chodby, kde sú samostatné vstupy do kúpelne s wc, ďalšieho wc, kuchyne s loggiou prechodnej do menšej izby, a dvoch priestranných izieb pričom každá z nich disponuje loggiou.

Orientácia bytu je na východ a západ, pričom kuchyňa s loggiou a menšia izba sú otočené do dvora na teplý západ a dve veľké izby

s loggiami na východ. Vďaka izolácií a skladbe tehlových múrov je v byte stála klíma po celý rok.

V byte prebehla kompletná, finančne a časovo náročná rekonštrukcia, s novou elektroinštaláciou, vodoinštaláciou, sadrovými omietkami, maľovkami, sadrokartónovými podhľadmi s led osvetlením, obložkovými zárubňami s interiérovými dverami , obkladmi, mozaikami a dlažbami, s kuchynskou linkou na mieru vrátane vstavaných spotrebičov, s novou sanitou, murovaným sprchovým kútom a novým plynovým turbo kotlom Protherm gepard.

Podlahy sú plávajúce na chodbe, kuchyni a v menšej izbe, pôvodné parkety v 2 izbách. Zaujímavým bonusom bytu sú dve funkčné kachľové pece na tuhé palivo :-)

Byt pôsobí príjemným dojmom, s prijateľnými nákladmi na bývanie do 165 000 € komplet vrátane energií, pre 4 prihlásené osoby.

Cena nehnuteľnosti je 165000€ vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom vlastníctva a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte Vladimír Gaži, executive manager Partnersreal s.r.o, Urbánkova 70, KE. Tel: 0948 757 353, email: gazi@partnersreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
3
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: 3 izbový tehlový byt, 87m2, 3x loggia, vlastné kúrenie, predaj, Košice-Staré mesto, Krivá

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.