3-izbový tehlový byt pri Starej nemocnici

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Poschodie:  
4. / 4

Košice
Juh 
Panelová 
pred 179 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 174 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Táto pokojná časť lokality Juh pri Starej nemocnici poskytuje viacero výhod. Výborná dostupnosť služieb, do centra blízko pešo (15min do Auparku), po ruke spojenie MHD autobusy, aj električky, obchod FRESH... Kompletne zrekonštruovaný byt (2017) orientovaný na V-Z(obývačka) poskytuje výbornú akustickú pohodu, príjemné tepelné podmienky a dobré susedské vzťahy. Na parkovanie môžete využívať parkovacie miesta pred bytovkou. Podlahová plocha bytu je 62, 51m2. Ideálne bývanie pre ľudí pracujúcich napr. v Starej nemocnici alebo v blízkych výskumných ústavoch.

Technické parametre

Byt sa nachádza v teplej tehlovej bytovke na 4/4. V starostlivosti o zdravie, postavu a byť fit ti pomôže, že si vždy zvolíš cestu po schodoch, keďže bytový dom nedisponuje výťahom. Boli vymenené komplet siete, stúpačky, bytový dom čaká už len obnova fasády v blízkej budúcnosti. 3 izbový byt je po kompletnej rekonštrukcii – 3 ročná. (komplet rozvody, jadro, stierky a plafóny, zarovnávanie stien, podlahy, radiátory, bezpečnostné vchodové dvere Sherlock, zariadenie, ktoré v byte aj zostáva - kuchynská linka so spotrebičmi na mieru, obývacia stena a gauč v obývačke, vstavaná skriňa v spálni na mieru). Lepšia laminátová podlaha na betónovom podklade v kuchyni, na chodbe dlažba, v jednej izbe plávajúca podlaha na pôvodných parketách a penovom podklade. V kuchyni sa budete tešiť aj z prirodzeného svetla. V obývačke je prechod na balkón. Úzkou chodbou sa prechádza do dvoch oddelených neprechodných izieb. K bytu prislúcha pivnica a využívanie kočíkárne. Rozmery izieb a dispozíciu nájdete v priloženom pôdoryse. Byt je voľný a pripravený na predaj

Ostatné stačí už len vidieť alebo zažiť!

V rámci COVID bezpečnostných opatrení poskytujeme aj virtuálnu obhliadka cez ZOOM. Ste srdečne pozvaní.

O viac informácií, prosím kontaktujte realitného poradcu Ing. Mareka Horosa na tel. č. 0948 901 179. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: 3-izbový tehlový byt pri Starej nemocnici

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.