Lukratívny 4-izb mezonet v historickom centre mesta Košice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m2

Poschodie:  
3. / 4

Košice
Juh 
Palackého (časť Juh)
pred 240 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 224 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj 4-izbový mezonetový byt s rozlohou 130 m2 v historickom centre mesta Košice, na Palackého ulici. Byt je vhodný pre ľudí, ktorí hľadajú priestranný, dispozične veľmi dobre riešený byt v najvyhľadávanejšej lokalite mesta. Chceli by Ste mať byt, kde máte všetko dostupné na pár krokov? Potom tento byt je pre Vás tou správnou voľbou.

BYTOVÝ DOM

Celý bytový dom bol postavený v roku 1918 a skladá sa z tehly, čo prináša radu vynikajúcich vlastností bytu. Bytový dom nie je novo zateplený, ale budúci majiteľ sa môže tešiť na úplne novú rekonštrukciu do pár mesiacov. V rámci nej sa plánuje nová strecha s možnosťou dostavania terasy. K bytu prislúcha aj vlastná murovaná pivnica o veľkosti 8m2.

BYT

Tento kompletne zariadený byt ponúka výbornú dispozíciu s pocitom priestrannosti. Zrekonštruovaný bol

v roku 2010, kde boli kompletne menené stupačky, elektrické rozvody, bytové jadro a kuchynská linka. Hľadáte slnečný a teplý byt? Týmto požiadavkám určite vyhovuje, pretože je orientovaný na juhovýchod .

V byte sú vymenené plastové okná. Byt má dve poschodia a komu by bolo málo, tak je tam možnosť dostavby a rozšírenia na tri poschodia. Nachádza sa na 4. poschodí (5.poschodie je podkrovie). Byt sa skladá z kúpeľne, oddeleného WC, kumbálu, kuchyne, obývacej izby a dvoch spální. V kúpeľni je k dispozícii klasická vaňa spolu s klasickým umývadlom. Kuchyňa sa predáva so zariadením, teda s linkou,sporákom, chladničkou a mikrovlnkou. Veľkou výhodou bytu je, že obsahuje aj vlastný, pomerne veľký kumbál ako odkladací priestor. Máte radi pocit toho pravého útulného a teplého domova? K tomu určite dopomáha aj krb, ktorý sa nachádza v obývacej izbe v podkroví a piecka na vykurovanie v spálni na 4.tom poschodí. Výhodou je aj vlastné vykurovanie bytu vďaka plynovému kotlu so zásobníkom. Komplet celý byt má stierky a na podlahe sú parkety a dlažba. Súčasťou bytu je aj optický internet. Byt je vo výlučnom-osobnom vlastníctve.

OKOLIE A OBČIANSKA VYBAVENOSŤ

Lokalita, v ktorej sa nachádza táto nehnuteľnosť je bohatá na občiansku vybavenosť. Totiž škola, škôlka, pošta, stanica, niekoľko druhov obchodov sú blízko, na pár krokov pešo blízko. MHD zastávka sa nachádza takmer pred vchodom do bytovky. Vo dvore, ktorého vchod je z Bajzovej ulice a je zamykaný, sa nachádza vyhradené parkovacie miesto, teda s parkovaním problém mať nebudete.

Byt je pripravený na okamžité sťahovanie pre nového majiteľa.

Video: youtube.com/watch?v=UvECTJtyn0o

O viac informácií, prosím kontaktujte realitného makléra Bc. Michaela Moroza na tel. č. 0948 901 182.

Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Možnosť 3D virtuálnej obhliadky u nás v kancelárii.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real.

Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vyhľadávanie: 4izb, 4izbovy, 4izb., 4-izbový, 4-izb., EQ real, eq, 3d prehliadka

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Mezonet:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: Lukratívny 4-izb mezonet v historickom centre mesta Košice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.