NA PRENÁJOM - 2 izbový byt, ulica Rastislavova, Košice - JUH

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m2

Košice
Juh 
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 88 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Zaujímavý, praktický, útulný a vkusne zariadený – taký je podkrovný byt, ktorý vás okúzli a chytí za srdce hneď pri prvej obhliadke.

Ponúkame Vám na prenájom veľký, luxusný, podkrovný 2-izbový byt, s parkovaním vo dvore, v blízkosti Fakultnej nemocnice LP, Košice, ulica Rastislavova.

Jeho rozloha je 87 m2 + terasa. Orientácia bytu je "V,Z,J".

Video: https://youtu.be/t5ASoGrDptA

Byt sa nachádza v podkroví polyfunkčného domu, ktorý vznikol rekonštrukciou starých prvkov, akými sú napr. pôvodné priznané drevené trámy a dostavbou vikierov s francúzskymi oknami a inými atypickými prvkami, na mieru robené puzdrové posuvné dvere, dizajnové svetlá, lampy. Ide úplne o nový, ešte neobývaný byt s na mieru robeným kvalitným nábytkom a iným vybavením. Prednosťou tohto bytu je dostatok úložného priestoru. Je klimatizovaný a má ALARM, internet.

Prenajíma sa v tomto rozsahu:

- Kuchyňa (kuchynská linka od nemeckého výrobcu „Nolte Küchen“ so zástenou v imitácii betónu, vstavané kvalitné spotrebiče zn. Bosch – indukčná varná doska s elektrickou rúrou, digestor, umývačka riadku, mikrovlnná rúra, dizajnová chladnička s mrazničkou –„Liebherr“, kávovar, varná kanvica, hriankovač, mixér, smoothie mixér, + vybavenie kuchyne od hrncov, tanierov, pohárov ......, jedálenský stôl + 4 stoličky, vysávač, žehliaca doska, žehlička),

- Obývačka ( sedačka + kreslo – ušiak na čítanie s taburetkou pod nohy, nábytkové zostavy, poličky, TV, HIFI veža, lampy),

- Spálňa s veľkým francúzskym oknom do dvora (na mieru drevená robená manželská posteľ, skriňa, komoda, perinák, posteľné prádlo),

- Kúpeľňa + WC (sprchovací kút, práčka so sušičkou, uteráky, fén na vlasy),

- Chodba (vešiaková zostava + skrinka na topánky, skriňa na vešanie),

- Terasa (ratanový záhradný nábytok, mobilný slnečník a záhradné lehatko)

+ jedno parkovacie miesto vo dvore s automaticky zatváracou bránou.

Energetický certifikát: A1

V okolí bytu sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, potraviny Fresh, Lidl, nemocnica, lekárne, pošta, fitness centrum, zastávka električky a MHD.

Byt je vhodný pre 1 osobu - manažéra, max. pre pár bez detí. Domáce zvieratká NIE, nefajčiar.

Uprednostňuje sa dlhodobý nájom, minimálne na 1 rok a viac. Cena za nájom je vrátane médií, káblovej televízie a poplatku za internet. Požaduje sa dvojmesačný depozit.

Byt je voľný od polovice augusta, príp. DOHODOU.

Obhliadku nehnuteľnosti si môžete dohodnúť na uvedenom tel. č. 0903 317 875 - Ing. Renáta Kalaninová, RSc., Vaša realitná maklérka.

Predávate nehnuteľnosť? Využite služby našej realitnej kancelárie, pomôžeme Vám s celým procesom od A do Z. Sme licencovaná realitná kancelária, sme členom NARKS a Realitnej únie SR.

Pridajte sa k našim spokojným klientom – viď: web: kalaninovareality.sk/referencie.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Firemné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.