PRENAJATÉ: tehlový 2-i byt + PM, Košice - Juh, ul. Milosrdenstva

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
65 m2

Poschodie:  
2. / 3

Košice
Juh 
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

P R E N A J A T É

Realitná kancelária KALANINOVÁ realitné služby a Mária HEGEDÜŠOVÁ Vám EXKLUZÍVNE ponúkajú na PRENÁJOM 2-izbový byt s balkónom a s parkovacím miestom v MČ Juh, ulica Milosrdenstva, s vynikajúcou dostupnosťou do centra mesta.

Byt je vhodný pre 1 až 2 osoby, ideálne pre pracujúci pár. V byte sa nesmie fajčiť ani držať domáce zvieratá. Hľadáme slušných nájomníkov, ktorí preferujú dlhodobý nájom, minimálne na 1 rok. Dostupný k nasťahovaniu je IHNEĎ.

Byt sa nachádza v blízkosti Starej Nemocnice, kultúrneho centra Kulturparku, fitness centra Astórie, všetko do niekoľkých minút peši. V blízkosti bytu je kompletná občianska vybavenosť: potraviny MilkAgro, Lidl, poliklinika Juh, zastávky MHD, školy, kaviarne, kostol.

Byt je priestranný a vzdušný, disponuje úžitkovou plochou 65 m2. Ako odkladací priestor môžete využívať aj pivnicu. Veľkou výhodou je, že k bytu prislúcha aj jedno vonkajšie parkovacie miesto. Byt sa nachádza v zateplenom tehlovom bytovom dome na 2. poschodí z 3-och, bez výťahu. Nad bytom je mezonet, čiže nebudete priamo pod strechou. Byt má vlastné kúrenie a ohrev teplej vody. Nehnuteľnosť nemá vystavený energetický certifikát.

Dispozícia bytu:

- vstupná chodba so vstavanými skriňami,

- spálňa s výstupom na balkón (JV),

- obývacia izba (JZ),

- samostatná kuchyňa (JZ)

- kúpeľňa s vaňou,

- samostatné WC.

Byt sa prenajíma čiastočne zariadený. K dispozícii je úplne nová chladnička s mrazničkou s No Frost technológiou, kombinovaný plynový sporák, jedálenský stôl so stoličkami, úplne nová práčka, nová sedacia súprava, obývačková stena, ďalej manželská posteľ, nové skrine, nočné stolíky. Vo vybavení nie je TV a matrace.

Cena za nájom vrátane energií a parkovacieho miesta je 650 Eur mesačne. Internet nie je v cene, buď si ho vybavíte samostatne alebo v súčinnosti s majiteľmi na základe dohody a podľa vašich konkrétnych požiadaviek. Zároveň sa požaduje jednomesačný depozit.

Ak oceníte bývanie v širšom centre, s parkovaním bez problémov, dohodnite si obhliadku na tel. č. +421 908 606 079

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.