Slnečný 1,5 izbový byt na sídlisku Košice - Železníky

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
40 m2

Poschodie:  
5. / 8

Košice
Juh 
Užhorodská 
pred 197 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 176 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj príjemný 1,5-izbový byt na obľúbenom sídlisku Košice - Juh časť Železníky. Hľadáte útulný a slnečný byt neďaleko centra mesta s krásnou prírodou hneď za Vašimi oknami? Tento byt Vás prekvapí ďalšími skvelými výhodami.

Byt sa nachádza na 5. poschodí panelového domu s novým výťahom. Svojim budúcim majiteľom ponúka 40m2 podlahovej plochy. Do kuchyne s dostačujúcimi rozmermi sa zmestí všetko potrebné pre Vaše domáce dobroty. V priestrannej obývačke sa zase bude cítiť pohodlne každá návšteva a spálňa Vám zaručí nerušený a plnohodnotný odpočinok. Užitočný je určite aj kumbál, ktorý sa nachádza pred vstupom do bytu. Tento byt je v pôvodnom stave, a tak Vám ponúka možnosť splniť si pri jeho úpravách svoje predstavy a sny, no príjemné bývanie máte zaručené aj bez nejakých úprav.

Máte radi prírodu a svieže prechádzky v parku? Byt s výhľadom na takýto krásny park sa postará o príjemnú a pokojnú atmosféru prírody po celý rok. Vtáčí spev alebo vôňu stromov si tak môžete denne vychutnávať priamo z Vášho okna.

Užhorodská ulica, na ktorej sa nachádza tento byt sa pýši výbornou občianskou vybavenosťou - hneď po ruke sú k dispozícií potraviny, MHD, základná škola a škôlka a v neďalekej kaviarni si môžete deň spríjemniť kávičkou.

Pre viac informácií, prosím kontaktujte realitného makléra Bc. Michaela Moroza na tel. č. 0948 901 182. Možnosť 3D virtuálnej obhliadky u nás v kancelárii. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Internet:
áno

Na mape: Slnečný 1,5 izbový byt na sídlisku Košice - Železníky

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.