3 izbový byt Košice - Staré mesto, Mlynská, kompl. rek., tehla

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
97 m2

Poschodie:  
2.

Košice
Staré Mesto
Mlynská 
pred 147 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 104 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Leaders & Partners reality s.r.o. ponúka na predaj so súhlasom majiteľa 3 izbový byt v mestskej časti Košice - Staré mesto na Mlynskej ulici. Byt sa nachádza v historickej budove Maléterov palác. Budova je tehlová nachádzajúca sa na mieste odkiaľ je všetko na dosah (MHD, školy, Materské školy, Mestský park, historické centrum, kaviarne, reštaurácie, železničná a autobusová stanica). Byt je kompletne zrekonštruovaný, disponuje dvoma kúpeľňami, obývacou izbou spojenou z kuchyňou, dvoma samostatnými spálňami. Byt je vhodný na bývanie ako aj ako investičný byt na prenajímanie. Orientácia bytu je na Východ. Možnosť zakúpenia parkovacieho miesta vo dvore (24 000 Eur s DPH). Veľmi dobrá občianska vybavenosť v okolí.

 Vážení záujemcovia, obhliadky sú možné po dohode za hygienických a bezpečnostný opatrení s rúškami na tvári a rukavicami v dôsledku pandémie na Corona vírus. Ďakujeme, že si vážite svoje a naše zdravie.

Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie realitnej kancelárie, ktorá zahŕňa poplatky súvisiace z prevodom nehnuteľností (kolky, kúpna zmluva a jej autorizácia advokátom a právny servis). Opýtajte sa makléra aj na financovanie nehnuteľnosti hypotekárnym úverom ako aj poistenie nehnuteľností. V prípade záujmu o nehnuteľnosť volajte 0904184059

Vážení klienti, pozrite si kompletnú ponuku našich nehnuteľností na stránke:

https://lpreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2

Na mape: 3 izbový byt Košice - Staré mesto, Mlynská, kompl. rek., tehla

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.