6 IZBOVÝ BYT 164 m2 - CENTRUM MESTA KOŠICE - MASARYKOVA UL.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
164 m2

Poschodie:  
2. / 3

Košice
Staré Mesto
pred 82 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám výnimočnú príležitosť vlastniť v Košiciach nehnuteľnosť jedinečnú nielen svojou polohou a rozlohou , ale i architektúrou funkcionalizmu začiatku tridsiatych rokov minulého storočia ponúkajúcou neopakovateľnú atmosféru priestoru, ktorú budete zbytočne hľadať v betónových novostavbách a blokoviskách. Nehnuteľnosť bola vytvorená citlivým spojením dvoch susediecich bytov, ktoré tvoria jedno ucelené poschodie. Preto ponúka všetky podmienky na pohodlné bývanie na jedinečnom mieste Košíc. Veľká kuchyňa, priestranné izby, dve toalety, samostatná sprcha, priestranná kúpeľňa so sprchovacím kútom ako aj vaňou, dvoma samostatnými veľkorysými umývadlami, špajza, vlastné kúrenie, ohrev vody umožňujúci využívať všetky zdroje vody naraz bez kolísania prúdu vody, a to sú prednosti ponúkajúce najvyšší komfort bývania v starom meste. Pozývame Vás na prehliadku, ktorá Vám dokáže, že porekadlo  "Lepšie raz vidieť , ako sto krát počuť" je pravdivé!

- podlahová plocha 164 m2

- poschodie 2 z 3

3D PREHLIADKA ►  https://bit.ly/3fdS924

- CENA DOHODOU !

Garantujeme Vám profesionálny právny servis pri predaji až po zápis do katastra nehnuteľností a asistenciu pri prepise. Radi Vám pomôžeme aj s hypotekárnym poradenstvom a výberom čo najvhodnejšieho financovania Vašej novej nehnuteľnosti.

Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v realitnom centre na Mäsiarskej 53 v Košiciach, kontakt.ke@archeus.sk, 0907 372 222, 0918 660 606.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.