KH-281, 3i byt, Košice – Staré mesto, Karpatská

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
67 m2

Poschodie:  
10. / 12

Košice
Staré Mesto
Karpatská 
pred 197 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 193 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Impulz Real s.r.o. Vám ponúka na predaj 3 izbový, kompletne zrekonštruovaný byt v Košiciach v Starom meste. Byt je v osobnom vlastníctve a nachádza sa na ulici Karpatská. Byt je trojizbový s výmerou 71 m2. Byt sa nachádza na desiatom poschodí zatepleného a zrekonštruovaného bytového domu. Spolu s bytom sa predáva pivnica. Byt je kúpou ihneď voľný. Viac informácii o ponúkanej nehnuteľnosti sa dozviete na obhliadke.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky (poplatok za vklad vlastníckeho práva, listy vlastníctva a katastrálne mapy), kompletný právny servis pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky (overenie podpisov, overenie listín). Samozrejmosťou našej spoločnosti je zabezpečenie znaleckého posudku a kompletnej dokumentácie k nehnuteľnosti, ako aj pomoc pri vybavení najlepšej formy financovania kúpy nehnuteľnosti prostredníctvom nášho nezávislého finančného sprostredkovateľa.

Pre bližšie informácie sa dôverou môžete kedykoľvek obrátiť na certifikovaného rodinného realitného makléra: Lucia Talianová, 00421948797013, talianova@impulzreal.sk

Tešíme sa na spoluprácu.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Verejné ústredné

Na mape: KH-281, 3i byt, Košice – Staré mesto, Karpatská

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.