KRÁSNY moderný 2-izb byt (82m2 + terasa) + PRIVAT PARKING / Thurzova ul. / CENTRUM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
82 m2

Poschodie:  
1. / 2

Košice
Staré Mesto
pred 288 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 285 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

"REZERVOVANÉ!" Kompletne zariadený, moderný a mimoriadne priestranný 2-izbový byt (82m2) s vlastnou terasou (6m2) a krásnou modernou kuchyňou šéfkuchára, ponúka príjemné bývanie v mimoriadne tichej privátnej lokalite, v lukratívnom susedstve mestského parku, na Thurzovej ulici.

Byt sa nachádza na 1. poschodí modernej novostavby 2-posch. bytového domu v privátnom dvore dokonale ukrytom pred ruchom ulice priamo v centre mesta.

Dispozícia ponúka moderný koncept otvorenej obývacej izby s americkou kuchyňou so všetkými vstavanými spotrebičmi, samostatnú spálňu, priestrannú dizajnovú kúpeľňu s vaňou aj sprchovým kútom, chodbu so šatníkovou skriňou a terasu s posedením s východom z obývacej izby.

Byt je kompletne zariadený kvalitným nábytkom na mieru, nachádza sa v ňom množstvo úložných priestorov, je vybavený značkovými spotrebičmi pre komfortné a pohodlné bývanie: mikrovlnná rúra, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, plynová varná doska, rúra na pečenie, kávovar, kanvica, práčka či LCD TV so sound barom, ktoré sú zahrnuté v cene prenájmu. Spojenie so svetom poskytuje internetové pripojenie v cene prenájmu.

Tento mimoriadne tichý a priestranný moderný byt ponúka nadštandartné bývanie neďaleko centra mesta aj pre náročnejšieho klienta ktorý ocení jeho polohu, priestor ako aj dizajn. Byt je kompletne zariadený, stačí sa doň teda len pohodlne nasťahovať. Orientácia bytu je: Juh

Súčasťou prenájmu je aj KRYTÉ PARKOVACIE STÁTIE VO DVORE, samostatný vstup autom na dvor je cez bránu na diaľkové ovládanie.

Výhody bytu:

--------------------

- Krásny a priestranný moderný byt

- terasa

- parkovacie státie

- atraktívna poloha

- energie aj internet v cene

V blízkosti bytu sa nachádzajú zelené plochy, parky s lavičkami, jazierko, ihriská, pošta, obchodné centrá, železničná aj autobusová stanica.

Tento tichý a príjemne nadizajnovaný byt, ponúka ideálne bývanie pre max. 2 osoby bez domácich miláčikov, či pre jednotlivca ktorý ocení súkromie ako aj jeho atraktívnu polohu priamo pri zelenom srdci starého mesta.

----------------------------------------------------------------------

CENA: 690 € / mesiac / ALL INCLUSIVE

----------------------------------------------------------------------

Minimálna doba prenájmu je 1 rok / 12 mesiacov, 1-mesačný depozit je nutný, prvá platba nájomného pri nástupe na byt. Pri viacmesačnej úhrade vopred je možná dohoda.

Nezmeškajte tento krásny byt. Viac info telefonicky: 09:00 - 18:00 hod.

-= PARTNERS REAL / Váš partner v realitách =-

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garážové státie
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Alarm:
áno
Káblová TV:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.