Luxusný 5 izbový byt, ZDARMA 2 MESIACE,vedľa Dómu sv.Alžbety, prenájom, Košice-Staré mesto,

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
145 m2

Poschodie:  
3. / 3

Košice
Staré Mesto
Mlynská 
pred 281 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 205 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

POZOR, IBA TERAZ ZDARMA 3 MESIACE!!!

Spoločnosť Partnersreal Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na prenájom, nádherný, 5 izbový byt o rozlohe 145m2, nachádzajúci sa v unikátnom tehlovom dome z 18 teho storočia, na ulici Mlynská, Košice - Staré mesto. Budova, ako aj byt, prešla kompletnou rekonštrukciou. Táto luxusná a neopakovateľná nehnuteľnosť zabezpečí novému nájomníkovi prestíž a štýl, s nádychom histórie v kompletne zrekonštruovanom tehlovom byte. Túto skutočnosť umocňuje nádherný výhľad z hlavnej spálne, obývačky a ďalšej izby, na najstaršiu kultúrnu pamiatku východného slovenska, Dóm sv. Alžbety a Hlavnú ulicu

Byt je umiestnený v budove národnej kultúrnej pamiatky, ktorej história siaha až do roku okolo 1600. V priebehu času budova vymenila viacero vlastníkov, za zmienku stojaci aj gróf Smidegh. Po jeho pôsobení budovu z časti zbúrali a vystavali nový meštiacky bytový dom, ktorý bol až do nedávna najvyššou budovou hlavnej ulice, známi aj ako Hegedusou dom.

Veľkorysá plocha 145m2, rozprestierajúca sa na 3 podlaží bytového domu uspokojí aj náročnejších klientov na priestor. 3 samostatné, spálne, veľká obývacia izba, jedáleň, predsieň, kúpelňa s wc plus ďalšie wc a kuchyňa s komorou, viď pôdorys bytu vo fotodokumentácií.

Nehnuteľnosť prešla novou, časovo a finančne veľmi náročnou kompletnou rekonštrukciou. Nové drevené okná na mieru, podlahy, dlažby, maľovky, podhľady, kompletne nová elektrifikácia podľa najnovších noriem, vodoinštalácia a nerezové rozvody kúrenia.

Ďalej bola vyhotovená kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi, umývačka, indukčná varná doska, rúra, mikrovlnka, digestor, chladnička s mrazničkou plus extra chladnička v komore a kameninový drez.

Veľmi pekná kúpeľňa disponuje štýlovou vaňou, sprchovým boxom a toaletou, druhé wc je zvlášť s umývadlom bez kúpelne.

Byt je kompletne zariadený novým nábytkom a vybavením.

Doba prenájmu minimálne jeden rok. Cena prenájmu je 1 380 €/mesiac komplet vrátane internetu plus 2 x depozit. ZDARMA 3 MESIACE V PRÍPADE PODPISU NÁJOMNEJ ZMLUVY V APRÍLI, 2 MESIACE V MÁJI,1 MESIAC V JÚNI.

V prípade záujmu kontaktujte Vladimír Gaži, executive manager, Partnersreal s.r.o, tel: 0948 757 353, email: gazi@partnersreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Okná:
Eurookná
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Luxusný 5 izbový byt, ZDARMA 2 MESIACE,vedľa Dómu sv.Alžbety, prenájom, Košice-Staré mesto,

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.