Meštiansky TEHLOVÝ 2-izb byt (80m2) v privátnom dvore, 2x PIVNICA, Moyzesova ul. / CENTRUM - STAR

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
80 m2

Poschodie:  
2. / 2

Košice
Staré Mesto
pred 314 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 311 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

EXKLUZÍVNE: Vysoké stropy, parkety, krídlové dvere, točité schodisko, pavlač, dvor so záhradou, výhľad na park.. a ešte oveľa viac..

To všetko zaujímavé ponúka tento MIMORIADNE TICHÝ a 80m2 priestranný 2-izbový tehlový byt (možnosť prerobiť na 3-izb.) na predaj s komorou, 2x pivnicou (17m2) s možnosťou dokúpenia vlastnej garáže 20m2 v privátnom dvore. Byt sa nachádza na 1. poschodí s pavlačou v samom centre mesta v meštianskom dome na Moyzesovej ulici v blízkosti Penziónu pri Radnici. Byt sa bude predávať samozrejme kompletne vyprataný čím ešte len vynikne jeho veľkorysý priestor.

Ak preferujete bývanie v atraktívnej nehnuteľnosti s pridanou hodnotou, ktorá nestráca na cene a ponúka Vám komfortný veľkomestský životný štýl priamo v centre mesta so všetkými jeho benefitmi, ste na správnej adrese.

Byt svojou dispozíciou ponúka: 2x veľkorysú izbu s krídlovými dverami, veľkú samostatnú kuchyňu s komorou, veľkú kúpeľňu a samostatné WC v murovanom jadre a predsieň s východom na pavlač. K bytu prislúcha 2x rozľahlá pivnica a vlastná garáž vo dvore.

Nehnuteľnosť je v pôvodnom stave s čiastočnými úpravami, má vymenené všetky okná vrátane drevených a zánovnú kuchynskú linku. Samostatné vykurovanie ako aj ohrev vody je riešené vlastným plynovým kotlom. Výška stropov v byte je 3,5m vďaka čomu je možné v byte vytvoriť aj viacúrovňové oddychové zázemie, vyvýšenú galériu, alebo detskú izbu s viac úrovňami a nábytkom na mieru.

Meštiansky dom v ktorom sa byt nachádza je po vkusnej rekonštrukcii kompletne odizolovaný, má novú strechu, fasádu, ako aj podkrovnú stropnú izoláciu. Byt je obklopený perfektnou občianskou vybavenosťou súvisiacou s bývaním priamo v centre mesta. Vchod do domu je z Moyzesovej ulice cez privátny vjazd do dvora, orientácia bytu je do Moyzesovej ulice. Byt je napriek tomu vďaka hrubým múrom a dvojsklu paradoxne veľmi tichý, je priestranný a ideálny na nadizajnovanie v štýle: loft, art deco či vintage industrial a je možné ho využívať tak na pohodlné rodinné bývanie ako aj na podnikateľské a reprezentatívne účely. MOŽNOSŤ dokúpenia vlastnej garáže vo dvore v cene 113 900 €

Orientácia bytu je slnečná: Západ / kuchyňa s oknom na Východ

Nehnuteľnosť je v OV a bez tiarch, kúpou voľná po dohode.

K nahliadnutiu Vám ponúkame pôdorys.

Výhody bytu:

-----------------------

- perfektná dostupnosť a občianska vybavenosť / všade blízko

- lukratívna adresa

- staromeštiansky bytový dom po rekonštrukcii

- nízke náklady / vlastné vykurovanie

- ideálna investičná nehnuteľnosť na ďalší prenájom či rekonštrukciu

- západná orientácia + pavlač do dvora na východ

-------------------------------------------

SUPER CENA: 113 900,- €

-------------------------------------------

Cena je už vrátane nákladov, zmlúv, provízie a kompletného právneho servisu spojeného s profesionálnym a pohodlným prevodom nehnuteľnosti do Vašich rúk. S hypotékou či úverom rovnako radi poradíme.

Nezmeškajte tento krásny byt... Viac info:

------------------------------------------------------------------------

-= PARTNERS REAL s.r.o. / Váš partner v realitách =-

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Garáž
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.