2 - izbový tehlový byt ul. Bačíkova Staré mesto Rezervované

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
58 m2

Košice
Staré Mesto
pred 257 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 251 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj 2 - izbový tehlový byt vo vyhľadávanej lokalite v centre mesta na ul. Bačíkova. Byt bol rekonštruovaný v roku 2011, je čiastočne zariadený

Byt má úžitkovú plochu 58m2+pivnica 4m2, nachádza sa na 2. poschodí z 3 bez výťahu. Pozostáva z kuchyne so spotrebičmi (chladnička Whirpool, mikrovlnná rúra LG, plynová varná doska, elektrická rúra a práčka Beko), kúpeľne(rohová vaňa) spojenej s WC, obývačky, spálne a priestranej chodby. Orientácia bytu je J/S. V izbách sú drevené parkety, okná plastové. Ohrev teplej vody je na vlastný plynový kotol. Vykurovanie bytu je na spoločný plynový kotol. Byt sa predáva zariadený okrem gaučovej súpravy, TV a stolíka. V byte je dlhodobý nájmca, ktorý môže naďalej ostať, alebo kúpou sa končí nájomná zmluva.

Byt je vhodný aj ako investícia na prenajímanie

Cena bytu je 105 000,- € vrátane provízie pre realitnú kanceláriu. V cene sú zahrnuté právne služby(kúpne zmluvy, vkladové listiny na kataster)

Realitná kancelária TVOJE BÝVANIE s.r.o. U nás máte všetko na jednom mieste. (predaj / prenájom nehnuteľností, hypotéky, poistenie domu a vinkulácia pre banku) Sme špecialisti na hypotéky s 24 ročnými skúsenosťami na Slovenskom trhu. Poskytujeme právne služby zdarma. Vyhotovíme kúpne zmluvy o predaji nehnuteľnosti, vkladové listiny na kataster. Ako zviditeľníme Vašu nehnutelnosť? - 25 najnavštevovanejších internetových portálov - Facebook - Azet -inzercia, letáky - Sieť realitných maklérov (interných aj externých)

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
nie
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.