Na predaj podkrovný 3-izbový byt s terasou, 107 m2, Štefánikova, Košice I

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
107 m2

Košice
Staré Mesto
Štefánikova 
pred 321 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 314 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj kompletne zrekonštruovaný podkrovný tehlový 3-izbový byt o výmere 107 m2 na Štefánikovej ulici v mestskej časti Košice - Staré Mesto.

Byt je klasifikovaný ako novostavba, ktorá vznikla rekonštrukciou podkrovného priestoru s osadením novej strešnej krytiny a nezávisle zavesenej podlahy. V priestore je zachovaná časť pôvodných trámov, nakoľko ide o národnú kultúrnu pamiatku. V byte je elektrické podlahové kúrenie zn. DEVI najvyššej rady s diaľkovým WIFI prístupom. V každej izbe je namontovaný kvalitný klimatizačný systém určený nielen na chladenie, ale aj na dokurovanie v zimnom období s dostatočným výkonom pri zachovaní nízkej energetickej náročnosti.

Byt pozostáva z 3 obytných miestností, kúpeľne spojenej s toaletou a terasy s výhľadom na mesto. Byt je aktuálne prenajatý. Všeobecná hodnota bola súdnoznaleckým posudkom stanovená na 172.000 EUR.

Obnova fasády obytného domu je plánovaná v tomto roku, vnútorné priestory boli rekonštruované v roku 2017 vrátane kanalizácie a výmeny elektrických rozvodov. Súčasťou bytového domu je privátny dvor v suteréne. Energetický certifikát bytového domu nie je.

Byt je možné kúpiť v stave ako vidno na fotografiách v cene + 3.000,- EUR, celkom 192.000,- EUR.

Nehnuteľnosť je inzerovaná so súhlasom. Cena je uvedená vrátane provízie realitnej kancelárie. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím, maklérku spoločnosti Diamond Reality, s.r.o., JUDr. Evu Hubertovú na tel. č. 0911 715 121.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: Na predaj podkrovný 3-izbový byt s terasou, 107 m2, Štefánikova, Košice I

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.