Na predaj veľký 4 izbový byt na Kuzmányho ul. (101m2)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
101 m2

Košice
Staré Mesto
Kuzmányho 
pred 270 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 268 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Lokalita a priestrannosť sú pre vás kritéria, od ktorých nechcete pri kúpe bytu upustiť? Čo kedy sme mali riešenie pre obe z týchto vašich podmienok?

Tento 4 izbový byt čaká na svojho nového majiteľa v perfektnej lokalite na Kuzmányho ulici. Má 4 samostnatné izby, veľkú vstupnú chodbu, kuchyňu a samostné WC a kúpelňu. S rozlohou až 101 m2 a dvoma loggiami vám ponúkne dostatok priestoru, či už pre vašu početnú rodinku, prípadne pre vaše podnikateľské potreby. V byte prebehla rekonštrukcia v roku 1996 ale na tú dobu vám ponúka už plastové okná v celom byte, zreštaurované drevené parkety a vymenené stupačky. Byt sa nachádza na vyvýšenom prízemí, takže je ideálne na využitie kancelárskych priestorov, kedže sa v tesnej blízkosti nachádza Hlavná pošta, či obchodné strediská. Na tak rozmerovo veľký byt sú výhodou jeho mesačné náklady, ktoré činia 180 eur. Samotný bytový dom už prešiel kompletnou rekonštrukciou, od zateplenia až po výmenu výťahu.

Pýtate sa na cenu? Cena tohto bytu je vzhľadom na lokalitu a rozmery bezkonkurenčná. Tento priestranný 4 izbový byt na Kuzmányho ulici môže byt vás len za 121 500 eur vrátane provízie pre RK. Ak vás táto ponuka zaujala, neváhajte kontakovať makléra Bc. Ladislav Šosták na čísle 0911 337 969 alebo mailom na ladislav.sostak@diamondreality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Okná:
Plastové

Na mape: Na predaj veľký 4 izbový byt na Kuzmányho ul. (101m2)

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.