Na prenájom 2 izbový byt na ulici Strojárenská, Košice - Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
60 m2

Poschodie:  
6. / 8

Košice
Staré Mesto
pred 97 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 86 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom 2 izbový byt na ulici Strojárenská, Košice - Staré Mesto nachádzajúci sa na 6/8 poschodí. Výmera bytu je 50 m2 + 10 m2 je výmera terasy. K bytu prislúcha aj pivnica a parkovacie miesto v podzemí. Byt pozostáva z predsiene, spálne, obývačky spojenej s kuchyňou, kúpeľnou s WC a šatníka. V byte sa nachádzajú vstavané skrine na chodbe a v spálni, práčka so sušičkou v kúpeľni, umývačka riadu v kuchyni a TV so 4K v obývačke.

Doplňujúce informácie:

posteľ King size (180 cm×200 cm) s kvalitným matracom v spálni, veľká pohodlná pohovka v obývačke (160cm×200cm miesto na spanie), parkovacie miesto v podzemnom podlaží, smart IPTV, 4K vysokorýchlostné WIFI pripojenie, prístup do pekne upraveného uzavretého priestoru, z terasy je výhľad do privátnej záhrady a na historické centrum mesta, kompletné občianske vybavenie a reštaurácia na prízemí.

Byt bude voľný od 05.10.2022. Cena prenájmu je 900,-eur/mesiac vrátane médií a ostatných služieb + 50 eur za parkovacie miesto. Prenajímateľ požaduje taktiež aj depozit. Zavolajte mi na číslo 0918 646 208 a dohodnite si obhliadku.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
áno
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Terasa:
áno
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.