Na prenájom 2 izbový byt v centre mesta, Hlavná ul., Košice Staré Mesto

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
55 m2

Poschodie:  
1.

Košice
Staré Mesto
Hlavná 
pred 182 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 170 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priestranný, kompletne zrekonštruovaný a zariadený 2-izbový byt v historickom centre mesta Košíc, na ulici Hlavná, Košice - Staré mesto, dve minúty pešo od OC Aupark. Výhodou tohto bytu je, že sa nachádza vo dvore, kde je k dispozícií PARKOVACIE MIESTO v cene prenájmu. Byt sa nachádza na 1.poschodí s pavlačom, pozostáva z predsiene, kuchyne, priechodnej obývačky, nepriechodnej spálni a kúpeľne s WC. Byt je vybavený všetkými potrebnými spotrebičmi a je vhodný na okamžité nasťahovanie. Cena prenájmu vrátane energií a internetu je 750 Eur.

Samozrejmosťou je kompletný právny servis a právna istota zabezpečená advokátskou kanceláriou. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte prosím tel. č. 0905 644 936 alebo 0917 041 378.

For rent very nice, fully furnished and equipmed 3-roomed apartment IN THE CENTER OF THE CITY – HLAVNÁ STREET, two minutes from shopping center Aupark or hotel Hilton. Flat is located in the yard with PARKING PLACE including the price. Apartment is on the first floor with balcony in front of entrance of flat. Pets are allowed. Price pre month is 750 Eur including utilities and internet.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Tehla
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
Vyhradené parkovanie

Na mape: Na prenájom 2 izbový byt v centre mesta, Hlavná ul., Košice Staré Mesto

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.