NOVOSTAVBA - 2 a 3 IZBOVÉ BYTY 10 MIN. PEŠO OD HLAVNEJ – LOMENÁ ULICA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
64 m2

Košice
Staré Mesto
Lomená 
pred 353 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 330 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

NOVOSTAVBA - 2 a 3 IZBOVÉ BYTY 10 MIN. PEŠO OD HLAVNEJ – LOMENÁ ULICA.

Vitajte na adrese, ktorá spája dva ideály bývania. Poloha v sebe kombinuje pokoj a ticho odľahlej mestskej časti a atraktivitu bývania v centre mesta. Hlavná ulica je vzdialená iba 10 minút chôdze – ste dosť blízko, ak si chcete mestský ruch vychutnať a dosť ďaleko, ak si chcete od neho oddýchnuť.

V okruhu piatich minút chôdze sa nachádza takmer všetko, čo potrebujete – od nemocnice a pošty cez bankomaty a reštaurácie až po zastávku MHD a obchod s potravinami pár krokov od vchodových dverí.

Nadštandardné byty v bytovom dome na Lomenej ulici v Košiciach. Stavba je situovaná neďaleko centra mesta v kľudnom prostredí. Jedná sa o 14-podlažný objekt s garážami umiestnenými na prízemí a 1 podzemnom podlaží. K dispozícií sú 2 izbové a 3 izbové byty vo variantoch holobyt, štandard a nadštandard.

HOLOBYT : Primárna možnosť pre všetkých, ktorí chcú mať dizajn svojho domova v rukách od úplného začiatku. Holobyt je ideálnou voľbou pre ľudí, ktorým záleží na detailoch a oceňujú absolútnu slobodu vo výbere materiálov, farebných kombinácií a postupov. Ak rátate so vstupnou investíciou, časovou aj finančnou odmenou Vám bude domov presne podľa Vašich predstáv.

Ani pri kúpe holobytu nemusíte byť na všetko úplne sami. Vyberte si niektoré z kvalitných materiálov a preneste časť úloh spojených so zariadzovaním bytu na našich dizajnérov. Katalóg s možnosťami vám bude k dispozícii pri osobnom stretnutí.

ŠTANDARD: Kúpa bytu, ktorý je zariadený základnou výbavou je prirodzenou voľbou pre väčšinu ľudí. Podlahové krytiny, dlažby, interiérové dvere, maľby stien a stropov – to všetko je zahrnutné v cene bytu (štandard). Štandard znamená úsporu času, peňazí a istotu kvalitných dodávateľov. Bonusom je pohodlné a pokojné sťahovanie a dni bez hluku vŕtačiek, ktoré oceníte Vy i Vaši susedia.

Aj pri kúpe štandardne zariadeného bytu máte hlavné slovo Vy. Na výber dostanete niekoľko druhov materiálov a farebných kombinácií, aby sme čo najviac vyhoveli Vašim predstavám. Katalóg s možnosťami výberu bude pre Vás k dispozícii pri osobnom stretnutí.

NADŠTANDARD: Byt, ktorému už nič nechýba a do ktorého sa môžete sťahovať okamžite – a to doslova. Nemusíte strácať čas hľadaním dokonalej postele alebo kuchynskej linky, nemusíte myslieť na sťahovákov – všetko už stojí na svojom mieste. Výsledkom spolupráce s profesionálnymi interiérovými dizajnérmi je viac ako luxusne zariadený bytový priestor – je ním miesto, ktoré môžete volať svojim domovom.

V prípade nadštandardného zariadenia je vašou jedinou starosťou si vyberať. Sme schopní dodať nábytok a doplnky podľa Vašich preferencií. Alebo si jednoducho vyberiete kompletne zariadený byt so všetkými detailami, presne tak ako na vizualizáciách. Katalóg s prehľadom rôznych možností a kombinácií bude k dispozícii pri osobnom stretnutí.

Cena nadštandardu bude zvýšená o príslušnú čiastku zodpovedajúcu hodnote zariadenia. Pre bližšie informácie nás kontaktujte.

Ceny bytov už od 1180 EUR/m2 bez DPH.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
neuvedené
Výťah:
áno
Pivnica:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené

Na mape: NOVOSTAVBA - 2 a 3 IZBOVÉ BYTY 10 MIN. PEŠO OD HLAVNEJ – LOMENÁ ULICA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.