REZERVOVANÉ | NA PREDAJ 3 IZBOVÝ BYT V NOVOSTAVBE, ZELENÁ STRÁŇ

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
98 m2

Košice
Košická Nová Ves
pred 112 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 96 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bc. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na predaj krásny 3 izbový byt v novostavbe Zelená Stráň.

>>>VIDEOOBHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://youtu.be/6Hi5N7h8N_M

>>>3D VIRTUÁLNU PREHLIADKU bytu si môžete pozrieť skopírovaním tohto linku do vášho prehliadača: https://my.matterport.com/show/?m=k6DgazYxhLE

Nie je žiadnym tajomstvom, že novostavby sú pre mnohých ľudí veľmí lákavé a výhod je hneď niekoľko. Jedným z prvých je vek výstavby. Tento developerský projekt sa staval vo viacerých etapách a táto konkrétna etapa bola kolaudovaná v roku 2018. Celý developerský projekt je situovaný v tichej časti Košickej Novej Vsi, kam zájdu len vlastníci bytov a ich návštevy. Ako môžete vidieť, nejde o predpredaj bytu alebo stav holobytu, ale dokončený 3 izbový byt, do ktorého sa môžete okamžite nasťahovať.

Samotný byt disponuje podlahovou plochou 63m², ale to nie je všetko, čo vám tento byt ponúka. Pozdĺž celého bytu je prekrásna 36m² terasa, orientovaná na tri svetové strany, na ktorej môžete robiť čokoľvek. Grilovačky s priateľmi, kde budete mať napustenú vírivku, či na tejto terase si prídu na svoje určite aj deti. Výhľady z terasy sú nezameniteľné. Každé ráno si vychutnáte východ slnka ponad Slanské vrchy a počas dňa vám príjemne svieti slnko v celom byte, pretože je orientovaný na východ, juh a západ.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby a samostatného WC, kuchynskej linky v tvare U so vstavanými spotrebičmi, obývačky, ktorá je prepojená spolu s kuchynskou a jedálenskou časťou. Táto denná časť je veľká 30m² a rozhodne tu budete tráviť najviac času. Zvyšok bytu pozostáva z hlavnej spálne so vstavanou skriňou, z ktorej je spolu s obývačkou východ na spomínanú terasu. Poslednými časťami bytu je kúpeľňa s vaňou a detská izba, orientovaná na západ ako jediná z bytu.

Celý byt je zariadený a dokončený v príjemných neutrálnych farbách a tak rozhodne bude pasovať väčšine z vás. Na zemi sú položené vinylové podlahy s izoláciou, v kuchyni sú všetky elektrospotrebiče zn. Bosch. Byt sa nachádza na 1. poschodí bytového domu so štyrmi bytmi na poschodí. K bytu prislúcha aj vnútorné garážové státie a veľkou výhodou je aj veľká 6 metrová pivnica, ktorá sa nachádza rovno pri parkovacom mieste, takže ťažké veci môžete presunúť z auta priamo do pivničnej kobky. Z garáže sa už môžete vyviesť na poschodie veľkým výťahom.

Developerské projekty majú aj ďalšie výhody a pri tomto konkrétnom myslel developer aj na využitie priestorov medzi bytovkami. Rovno za bytovým domom je k dispozícií moderné detské ihrisko a hlavne naňho máte výhľad priamo z izby či terasy. Okrem ihriska je hneď vedľa bytovky jazierko s fontánou. Ak si myslíte, že v tejto lokalite môže byť občianska vybavenosť na zlej úrovni, tak sa mýlite. Len na skok sú k dispozícii potraviny LIDL a nákupné stredisko s viacerými obchodmi pre deti, domáce zvieratá či oblečenie. Väčšina parkovacích miest v projekte je rezervovaných a práve pre vaše návštevy vybudovali samostatné parkovisko, okolo ktorého chodí denne MHD.

Mesačné náklady sa pohybujú okolo 130 eur. Cena tejto zaujímavej nehnuteľnosti je 269 000 eur vrátane odmeny a všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás ponuka zaujala, budem rád keď sa mi ozvete na číslo 0911 337 969

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.