Luxusný dvojgeneračný,4 izbový byt,96m2,loggia, pivnica,Košice-Sídlisko KVP, Denešova

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
96 m2

Poschodie:  
1. / 8

Košice
KVP 
Dénešova 
pred 291 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 259 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Partnersreal Vám v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj výnimočný, luxusný, 4 izbový byt, nachádzajúci sa v panelovom bytovom dome na ulici Dénešova.

Moderný a veľmi pekný dizajn podľa nových trendov, výnimočná kvalita a precíznosť prevedenia, 3 spálne, rozľahlá obývačka s kuchyňou, 2 kúpelne/šatník, 2xwc, a veľká južná loggia, pivnica na prízemí bytového domu a kumbál pred bytom ponúka tento výnimočný byt, umiestnený na jednej z okrajových ulíc KVP.

Byt sa nachádza na 1 poschodí z 8 pri tepelne ideálnej orientácií, kde obývačka s kuchyňou s výstupom na loggiu a spálňa sú otočené na Juh a ďalšie 2 izby na Sever.

Nehnuteľnosť prešla hĺbkovou rekonštrukciou s vysokým štandardom prevedenia, s výsledkom pôsobiacim ako v novostavbe rodinného domu. V celom byte bola vyhotovená nová podlaha so zateplením, s dlažbou a plávajúcimi podlahami, všetky steny sú vyrovnávané lepeným sadrokartónom doladené maľovkami a štýlovými tapetami, stropy sú znížené s bodovým osvetlením led, s farebnou tematikou podsvietenia podľa danej nálady, či príležitosti. Kompletne nová elektrifikácia v byte je bezproblémová podľa najnovších noriem, vývody na tv/net aj v izbách, všetko skryté a zároveň prístupné.

Nová kúpeľňa so sprchovým kútom, novou sanitou, štýlovým podsvietením a priestorom pre sušičku a práčku má samozrejme kompletne novú vodoinštaláciu a výborné prepojenie so spálňou a ostatným priestorom v byte. Druhá kúpelňa slúži momentálne ako práčovňa.

Kuchynská linka na mieru NOLTE, so vstavanými spotrebičmi Elektrolux komplet, drez a batéria Franke. Kuchyňa je vizuálne prepojená s obývačkou barovým pultom a kameninovým obkladom na konci ktorého je priestor pre tv. Obývacia izba je veľkorysá s výstupom na priestrannú loggiu.

Všetky miestnosti v byte sú oddelené posuvnými dverami so zapustenými mechanizmami. Dostatok úložného priestoru zabepečujú vstavané skrine a skrytý priestor na chodbe. Vstup do bytu chránia bezpečnostné dvere.

Nepremeškajte túto jedinečnú nehnuteľnosť, ktorá prešla časovo a finančne náročnou rekonštrukciou, nie za účelom ďalšieho predaja.

Byt sa predáva bez nábytku, okrem vstavaných a zabudovaných vecí. Vďaka svojej rozlohe a dispozícií je nehnuteľnosť vhodná aj pre početnejšiu rodinku prípadne, pre ľudí s citom pre priestor a kvalitu. Cena nehnuteľnosti je 149900€ vrátane všetkých poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti a profesionálny servis. V prípade záujmu kontaktujte: Vladimír Gaži, executive manager, Partnersreal s.r.o. tel: 0948 757 353, email: gazi@partnersreal.sk

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové
Káblová TV:
áno
Internet:
áno

Na mape: Luxusný dvojgeneračný,4 izbový byt,96m2,loggia, pivnica,Košice-Sídlisko KVP, Denešova

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.