Na predaj 3 - izbový byt, Wuppertálska, Košice - KVP

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
62 m2

Poschodie:  
8. / 8

Košice
KVP 
pred 96 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 45 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj pekný, zrekonštruovaný 3 - izbový byt, Wuppertálska, Košice - KVP. Byt o úžitkovej výmere 62 m2 sa nachádza na 8. poschodí z 8. K bytu patrí aj pivnica a lodžia.

Kompletná rekonštrukcia zahŕňa:

nová elektroinštalácia v celom byte murované jadro, nové omietky v celom byte, v celom byte boli vyrovnané podlahy, laminátové plávajúce podlahy, plastové okná, nové radiátory, nové obložkové zárubne + dvere s kľučkami, v celom byte znížené stropy sadrokartónom, kúpeľňa: vaňa, umývadlo so skrinkou, zrkadlo, obklady po strop, WC: závesné WC, obklady, dlažba, nová KUCHYNSKÁ LINKA vyrobená na mieru so zabudovanými spotrebičmi(varná doska, chladnička s mrazničkou, umývačka riadu, elektrická rúra, ), - nové spotrebiče (ešte v záruke), + granitový drez s batériou a nový digestor, oceľové - bezpečnostné dvere

Cena 189.999 eur je vrátane provízie rk. Využite naše služby hypotekárneho poradenstva a získajte tak najlepšiu možnú hypotéku na trhu. U nás vybavíte kúpu a financovanie vašej nehnuteľnosti pod jednou strechou. V prípade, ak máte záujem o kúpu alebo predaj nehnuteľnosti, pozrite si prosím ponuku našej realitnej kancelárie, kde nájdete najširšiu ponuku realít na trhu. Pre informácie o predmetnej nehnuteľnosti kontaktujte, prosím Ing. Vladimíra Koscelanského na tel. č. 0903 302 483 alebo na mail: koscelansky@diamondreality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.