NA PRENÁJOM 3 IZBOVÝ BYT S PARKOVACÍM MIESTOM V NOVOSTAVBE

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
74 m2

Košice
KVP 
pred 85 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 83 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ing. Ladislav Šosták a Diamond Reality vám ponúkajú na prenájom krásny 3 izbový byt s parkovacím miestom v novostavbe na sídlisku KVP.

Tento developerský projekt bol kolaudovaný v roku 2018. Celý developerský projekt je situovaný v tichej časti sídliska KVP.

Samotný byt disponuje podlahovou plochou 68m², ale to nie je všetko, čo vám tento byt ponúka. V byte sa nachádzajú aj dva balkóny, jeden v obývacej časti a jeden v detskej izbe. Každé ráno si vychutnáte východ slnka ponad kopce a počas dňa vám príjemne svieti slnko v celom byte, pretože je orientovaný na východ a západ.

Dispozične byt pozostáva zo vstupnej chodby a samostatného WC, kuchynskej linky so vstavanými spotrebičmi, obývačky, ktorá je prepojená spolu s kuchynskou a jedálenskou časťou. Táto denná časť je veľká 30m² a rozhodne tu budete tráviť najviac času. Zvyšok bytu pozostáva z hlavnej spálne so vstavanou skriňou. Poslednými časťami bytu je kúpeľňa s vaňou a priestranná detská izba, v ktorej sa pokojne zmestia aj dve deti. V detskej izbe je výstup na spomínaný balkón a taktiež veľký samotatný šatník.

Celý byt dokončený v príjemných neutrálnych farbách a tak rozhodne bude pasovať väčšine z vás. Byt sa nachádza na 3. poschodí. K bytu prislúcha aj vonkajšie parkovacie miesto a veľkou výhodou je aj 5 metrová pivnica. Celý byt je zariadený, pripravený na okamžité bývanie

Mesačný nájom - 900eur vrátane médii, TV a internet

Depozit - 900eur

Dlžká nájmu - min. 1 rok

Voľný od 1.9.2022

V prípade záujmu si dohodnite obhliadku na čísle 0911 337 969.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Stavebný material:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
0
Výťah:
nie
Pivnica:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.