(REZERVOVANÝ) Exkluzívna príležitosť – bývajte vo svojom 3izb byte s dotykom prírody

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
72 m2

Poschodie:  
3. / 10

Košice
Nad Jazerom 
Jenisejská 
pred 207 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 183 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Aukciový predaj s vyhlásenou cenou už od 119 990 - limitovaná ponuka! Na konci týždňa po obhliadkach prebehne vyhodnotenie spolu s majiteľom a oznámenie pre záujemcov. Preferované dni na obhliadky každú stredu a štvrtok.

Túžiš po vyťaženom pracovnom dni po pokoji a relaxe v prírode, ale už nemáš síl nikam chodiť? Už nemusíš. Si doma. Jenisejská 45, tvoja nová adresa. Iba zídeš dole z bytu a relaxuješ pri jazere. Chceš doplniť energiu aktivitou v prírode? Bicykel, korčule, beh alebo rýchlo chôdza s vôňou životodarnej vody a pohľadom na upokojujúcu zeleň. To je okolie tvojho domova. V lete občas dobre padne aj chladené – to máš rovno pod nosom vďaka osviežujúcemu pohostinstvu. Spláchni nudu v pohostinstve Splav. Vaše zdravie si posilníte aj cvičením – streetworkout od Vás čo by kameňom dohodil.

Máme dobrú správu pre všetkých, pre ktorých je dôležité využiť výhody mesta a mať dostupnú prírodu. Lokalita tohto bytu spája tieto možnosti.

Rovinatý terén sídliska Nad jazerom, ideálny a ocenia ho všetci, rodinky s detskými kočiarmi, deťmi na kolieskových korčuliach, ľuďmi so sťaženým pohybom, na invalidných vozíčkoch...Celoročné prechádzky si tu užijú zamilovaní, starší, aj tí mladší s deťmi.Letné opaľovanie pri vode, a ak sa rok vydarí, aj kúpanie. V zime korčuľovanie aj na zamrznutej ploche.

Raritou na tomto sídlisku je aj Klub vodného lyžovania TRIXEN – ako vidieť na foto, raritou, pre niekoho aj radosťou a adrenalínom. Vlny sú ti v pätách – nespadni.

Po ceste domov si nakúpiš v obchodných centrách, potraviny v OC KAUFLAND alebo skočíš aj do TESCA–len to neprežeň s McDonalds, aj keď ťa uvítajú každý deň. Pešo aj KLAS. Rovnako dostupné je aj spojenie do mesta, pešo to zvládneš aj na zastávky MHD. Rodiny využijú výhodu, že škola a škôlky sú na dosah bytu. Platí to aj o poliklinike. Poobede a cez víkend si odpočinú a zahrajú sa na ihrisku pod bytovým domom.A miesto na parkovanie nájdeš v pohode vždy.

Technické parametre

3 izbový byt je po kompletnej rekonštrukcii – 6 ročná. Lepšia laminátová podlaha v dizajne dreva, v dvoch izbách aj prirodzené drevo, rozšírený prístup na balkón z obývačky. Orientácia bytu je S-Z. Úžitková plocha bytu je 72m2 vrátane pivnice. Nábytok si vyberieš a zariadiš podľa seba - Byt sa predáva nezariadený. Hladný neostane od prvého dňa, pretože kuchyňa je vybavená spotrebičmi, vyber si už len svoju novú chladničku Izby sú neprechodné a tak poskytujú dostatočné súkromie. Panelový dom bol daný do užívania v 1972. Byt sa nachádza na 3 poschodí z 10. Veľkou výhodou je už aj kompletne zrekonštruovaný bytový dom, s dvomi výťahmi. K bytu prislúcha aj vlastná latková pivnica. Nižšie náklady na energie sú aj vďaka stúpačkám prechádzajúcim cez byt.

Výborná správa je, že bytový dom podporuje aktívny životný štýl. Nájdeš tu aj miestnosť FITNESS, pre STOLNÝ TENIS a aj DIELŇU.

Tip realitného poradcu: Táto nehnuteľnosť je pre ľudí, ktorí pravidelne a radi využívajú možnosti športového a pohybového vyžitia (bicykel, beh, korčule, outdoor..), oddychovať a relaxovať v prírode a nemusia kvôli tomu nikam mimo domova chodiť. Je vhodná aj pre mladé rodiny s deťmi.

Ostatné stačí už len vidieť alebo zažiť!

VIDEO: youtube.com/watch?v=mXTDge5kP90&feature=youtu.be

Atmosféru lokality Vášho nového domova si pozrite na nasledujúcom videu: youtube.com/watch?v=T7gyPBSvoqM&feature=youtu.be

Exkluzívne foto a 3D scan a virtuálna obhliadka u nás v kancelárii. Ste srdečne pozvaní.

O viac informácií, prosím kontaktujte Realitnú kanceláriu EQUILIBRIO real na tel. č. 0948 901 180. Pri predaji nehnuteľnosti zabezpečujeme kompletný právny a v prípade potreby aj finančný servis.

Fotografie a text inzerátu sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie EQUILIBRIO Real. Ich kopírovanie podlieha autorským právam.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Stavebný material:
Panel
Forma vlastníctva:
Osobné
Počet balkónov / loggií:
1
Výťah:
áno
Pivnica:
áno
Parkovanie:
Verejné parkovanie
Šatník:
áno
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Bezpečnostné dvere:
áno
Okná:
Plastové

Na mape: (REZERVOVANÝ) Exkluzívna príležitosť – bývajte vo svojom 3izb byte s dotykom prírody

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.